Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στον Ολυμπιακό το Κύπελλο Ελλάδας - Highlights

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδας και το πανηγύρισε έξαλλα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 28ο Κύπελλο στην ...

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδας και το πανηγύρισε έξαλλα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 28ο Κύπελλο στην ιστορία του και το 18ο νταμπλ
Οι Πειραιώτες νίκησαν την ΑΕΚ με 1-0 χάρη στο γκολ του Ρατζέλοβιτς και όταν ήρθε η ώρα της απονομής άπαντες, από τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Πέδρο Μαρτίνς μέχρι τους παίκτες, πανηγύρισαν με την ψυχή τους.
ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Μπακάκης (62' Παουλίνιο), Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Σιμόες (80' Μαχαίρας), Κρίστισιτς, Μάνταλος, Βέρντε (62' Αλμπάνης), Λιβάγια, Ολιβέιρα.
Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης, Μπρούνο, Μπα, Σισέ, Τοροσίδης (80' Σεμέδο), Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Βαλμπουενά (76' Καφού), Ραντζέλοβιτς, Ελ Αραμπί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.