Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Ισχυροί άνεμοι τις επόμενες ημέρες - Συναγερμός στην Πυροσβεστική Καλαβρύτων - Μεγάλη προσοχή

Δυνατοί άνεμοι θα πνέουν στην κεντρική Πελοπόννησο τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με προβλέψεις μετεωρολογικών μοντέλων. Στην ορεινή Αχαΐα...

Δυνατοί άνεμοι θα πνέουν στην κεντρική Πελοπόννησο τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με προβλέψεις μετεωρολογικών μοντέλων. Στην ορεινή Αχαΐα και τα Καλάβρυτα, την Τρίτη και κυρίως την Τετάρτη θα πνέουν δυνατοί, Β-Β/Α άνεμοι που θα φτάσουν και ορισμένα σημεία και τα 8 μποφόρ. Οι δυνατοί άνεμοι σε συνδυασμό με την ξηρασία δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα για εμφάνιση πυρκαγιών.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαβρύτων έχει σημάνει συναγερμό και σε συνεργασία με την Πολιτική Προστασία του Δήμου και τον Φορέα Διαχείρισης Χελμού - Βουραϊκού, εντατικοποιούν τις επόμενες ημέρες τις περιπολίες τους στα πλαίσια του σχεδίου πρόληψης πυρκαγιών.
Ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαβρύτων κ. Βασίλειος Μαρτζάκλης, μιλώντας στο kalavrytanews.com, τονίζει: "Τις επόμενες ημέρες ο κίνδυνος πυρκαγιάς στην περιοχή μας είναι υψηλός λόγω των προβλέψεων για αυξημένης έντασης ανέμων που θα πνέουν και κάνω έκκληση στον κόσμο να είναι προσεκτικός και να μην επιχειρήσει δραστηριότητες που να περιλαμβάνουν καύση. Σε περίπτωση που αντιληφθεί κανείς καπνούς, η δει πυρκαγιά ζητώ από τους πολίτες να καλέσουν το 112 η το 199 για να παρέμβουμε άμεσα”   

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.