Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ευχαριστήρια επιστολή Εκκλησιαστικού Συμβουλίου Αγίου Ανδρέου Πριολίθου

Στις 30 Αυγούστου, ημέρα εορτασμού του Αγίου Αλεξάνδρου, Πατριάρχου της Κωνσταντινουπόλεως, τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου Πρ...


Στις 30 Αυγούστου, ημέρα εορτασμού του Αγίου Αλεξάνδρου, Πατριάρχου της Κωνσταντινουπόλεως, τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου Πριολίθου Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Ιερώνυμου, μετά του Πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτη Ιακώβου Κυριακόπουλου και του Πρωτοπρεσβύτερου πατρός Δημητρίου Λιακόπουλου, εφημέριου του Ιερού Ναού.
Πλήθος κόσμου παρεβρέθη στην Θεία Λειτουργία. Παράλληλα, τελέστηκε ετήσιο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του αείμνηστου Γεωργίου Χουλιάρα, ακούραστου εργάτη του Ιερού Ναού και πρωτομάστορα του χωριού μας.
Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Σεβασμιώτατο για την τιμή μου μας έκανε και ευχόμαστε ο Θεός να αναπαύει την ψυχή του εκλεκτού συμπατριώτη. 

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο
Αγίου Ανδρέου Πριολίθου











Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.