HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Αγιασμός με μάσκες, αποστάσεις και παγούρια (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Με γελαστά παιδικά πρόσωπα, με πολύχρωμες μάσκες, πιστή τήρηση των πρωτοκόλλων που έχει ορίσει η πολιτεία για την προστασία από την πα...

Με γελαστά παιδικά πρόσωπα, με πολύχρωμες μάσκες, πιστή τήρηση των πρωτοκόλλων που έχει ορίσει η πολιτεία για την προστασία από την πανδημία και χωρίς παρατράγουδα άρχισε η νέα σχολική χρονιά σε όλα τα σχολικά συγκροτήματα των Καλαβρύτων.
Γονείς και μαθητές ενραμονισμένοι στις εντολές τις πολιτείας πειθάρχησαν εκτός μιας εξαίρεσης στο Δημοτικό Σχολείο Καλαβρύτων, όπου γονέας δεν ήθελε το παιδί του να φοράει μάσκα και σύμφωνα με τις οδηγίες δεν του επετράπη η είσοδος στην σχολική αίθουσα.
Ο Αγιασμός στο Δημοτικό Σχολείο Καλαβρύτων έγινε στο προαύλιο με την συμμετοχή μόνον των μαθητών της πρώτης τάξης και του Νηπιαγωγείου, όλα τα υπόλοιπα παιδιά περίμεναν υπομονετικά στις τάξεις τους μέχρι να πάνε οι Ιερείς, μια-μια αίθουσα για να τα Αγιάσουν.
Στην Τελετή του Αγιασμού παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νασιώτης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας κ. Κουτρουλάκης, ο Πρόεδρος του Κέντρου Παιδιού Νεολαίας και Άθλησης κ. Φλογεράς, σύσσωμο το Δ.Σ. του Συλλώγου Γονέων και Κηδεμόνων.
Το Αγιασμό τέλεσε ο Προϊστάμενος του Μητροπολιτικού Ναού Καλαβρύτων π. Κωνσταντίνος Μητρόπουλος και ο π. Δημήτριος Τζελέπης.

Σε πλήρη ετοιμότητα
Το Σχολικό Συγκρότημα Δημοτικού και Νηπιαγωγείου, ήταν σε πλήρη ετοιμότητα με τις μάσκες, τα παγούρια και τα βιβλία για κάθε μαθητή στην αίθουσα.
Στην είσοδο του Σχολείου. Αστυνομικοί του Α.Τ.Καλαβρύτων διένειμαν ενημερωτικό υλικό σε, μαθητές και γονείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.