HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

«Ώρα για Μελέτη» στον Alpha και με... Καλάβρυτα

Πρεμιέρα θα κάνει στις 7 Σεπτεμβρίου η νέα εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, “Ώρα για Μελέτη”, στον Alpha. Η εκπομπή θα προβάλλεται καθημε...

Πρεμιέρα θα κάνει στις 7 Σεπτεμβρίου η νέα εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, “Ώρα για Μελέτη”, στον Alpha.
Η εκπομπή θα προβάλλεται καθημερινά από τις 11:00 έως τις 13:00, θα έχει χαρακτήρα infotainment και τον ρόλο του αρχισυντάκτη θα αναλάβει ο Νίκος Μάνεσης.
Στην εκπομπή θα συμμετέχουν, κάποιοι μπροστά και κάποιοι πίσω από τις κάμερες όπως, ο Νίκος Μάνεσης, η Τίνα Μιχαηλίδου, ο Τάσος Τεργιάκης, ο Γιώργος Γρηγοριάδης, η Κάλλια Καρτσάκη, η Δήμητρα Μουγκοπέτρου, η Ασπασία Κάρλου και ο Νίκος Μισίρης.
Η Ελεωνόρα θα μεταφέρει τον παλμό των γεγονότων, θα παρουσιάζει όλες τις ειδήσεις… αλλιώς, θα τραβάει την κουρτίνα και θα φέρνει το παρασκήνιο στο προσκήνιο.
Η εκπομπή, με έμφαση στην επικαιρότητα, τα κοινωνικά θέματα που μας απασχολούν, με ζωντανές συνδέσεις, ταξίδια σε όλη την Ελλάδα και παράλληλη μετάδοση μέσα από τα social media, θα παρουσιάζει και θα σχολιάζει όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε.
Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα νέα από τα Καλάβρυτα, με ανταποκριτή της εκπομπής τον Νίκο Κυριαζή, δημοσιογράφο του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS και εκδότη της εφημερίδας "Ωρα των Καλαβρύτων" 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.