HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΣΥΓΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ «ΕΥΣΕΒΙΟΣ ΚΗΠΟΥΡΓΟΣ»

Η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καλαβρύτων,  προκηρύσσει δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορ...

Η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καλαβρύτων, προκηρύσσει δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές, για την μίσθωση του κυλικείου Σχολικού Συγκροτήματος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καλαβρύτων «ΕΥΣΕΒΙΟΣ ΚΗΠΟΥΡΓΟΣ».
Η μισθωτική περίοδος θα εκτείνεται από 01-09-2020 έως 30-06-2029 και οι όροι της μίσθωσης περιγράφονται στη σχετική διακήρυξη, η οποία μπορεί να παραληφθεί από τους ενδιαφερόμενους από το Δημοτικό Κατάστημα Καλαβρύτων, γραφείο Σχολικών Επιτροπών (αρμόδιος υπάλληλος: Άγγελος Μούζουλας), τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Ταυτόχρονα θα ενημερώνονται για το πλήθος των μαθητών που φοίτησαν στο σχολείο και για πιθανές σημαντικές αλλαγές που αναμένονται στο πλήθος των μαθητών για οποιονδήποτε λόγο.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν φυσικά πρόσωπα και δημοτικά ή κοινοτικά νομικά πρόσωπα. Τα σχετικά δικαιολογητικά πρέπει να κατατεθούν, από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, από τις 19 Αυγούστου 2020 έως και τις 27 Αυγούστου 2020, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00 π.μ. Οι προσφορές θα ανοιχτούν στο γραφείο του διευθυντή του Γενικού Λυκείου, στις 28 Αυγούστου 2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 π.μ..

Καλάβρυτα, 19-08-2020
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΜΑΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.