HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με πρώτο θέμα τις Ανεμογεννήτριες Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων - Τα θέματα

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων, στο Δημοτικό πέτρινο κτίριο στην κεντρική πλατεία (πλατεία Πετιμεζαίων) των Καλαβρύτων, τη...

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων, στο Δημοτικό πέτρινο κτίριο στην κεντρική πλατεία (πλατεία Πετιμεζαίων) των Καλαβρύτων, την 31η του μηνός Αυγούστου του έτους 2020 ημέρα Δευτέρα και ώρα 17.30, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Περί εγκατάστασης ανεμογεννητριών σε περιοχές πέριξ του Σκεπαστού, της Κερπινής, των Καλαβρύτων και άλλων περιοχών του Δήμου Καλαβρύτων.

2. Περί της λήψης μέτρων προστασίας για τον περιορισμό της εξάπλωσης και διασποράς του Κορωνοϊού (COVID-19) στα Σχολεία από το Δήμο, ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

3. Περί αποδοχής των όρων συμμετοχής στο πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» και υποβολής των αντίστοιχων πράξεων του Δήμου Καλαβρύτων.

4. Περί υποβολής πρότασης του Δήμου Καλαβρύτων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα: «Δυτική Ελλάδα» Άξονας Προτεραιότητας: 2 «Προστασία του Περιβάλλοντος - Μετάβαση σε μία οικονομία φιλική για το περιβάλλον», ο οποίος συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), με τίτλο: «Δράσεις εκσυγχρονισμού της λειτουργίας των δικτύων ύδρευσης», για το έργο: «Ύδρευση Καλαβρύτων (Α' ΦΑΣΗ)», στα πλαίσια της Πρόσκλησης του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, με αριθ. πρωτ.336/2020. (κωδικός Πρόσκλησης: 26b11b_4 Α/Α ΟΠΣ ΕΣΠΑ: 4125 'Εκδοση: 2/0).

5. Περί έγκρισης της υπ’ αριθ. 54/17-8-2020 Μελέτης που συνέταξε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Καλαβρύτων για την υποβολή της πρότασης του έργου: «'Υδρευση Καλαβρύτων (Α' ΦΑΣΗ)», στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα: «Δυτική Ελλάδα»..,στα πλαίσια της Πρόσκλησης του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, με αριθ. πρωτ.336/2020. (κωδικός Πρόσκλησης: 26b11b_4 Α/Α ΟΠΣ ΕΣΠΑ: 4125 'Εκδοση: 2/0).

6. Περί έγκρισης υλοτομίας τριών (3) ατόμων ελάτης και τεσσάρων (4) ατόμων (ασθενών) πλατάνου, στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου: «Ανάπλαση πλατείας Κλειτορίας».

7. Περί τροποποίησης του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος του δήμου, οικον. έτους 2020.

8. Περί του με αριθ. πρωτ. 7528/2019 αιτήματος του κ. Βασ. Θεοχάρη και των δικαιούμενων παροχών ύδρευσης για την της επιχείρησή του (Ξενώνα - ενοικιαζόμενα δωμάτια) στην Κοινότητα Λεχουρίου της Δ.Ε. Αροανίας του Δήμου Καλαβρύτων.

9. Περί του από 13-08-2020 αιτήματος του κ. Εμμανουήλ Μαύρου (Σκηνοθέτη - Παραγωγού) για λογαριασμό της εταιρείας Medea Piktures, για οικονομική ενίσχυση από το Δήμο Καλαβρύτων ποσού 5.000,00 €, κάλυψη του κόστους διαμονής και σίτισης των συντελεστών για το δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Δικαίωση 3368».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.