HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη στο Καλλιμανοπούλειο (ΦΩΤΟ)

Στα Καλάβρυτα βρέθηκε σήμερα Παρασκευή 14 Αυγούστου, όπου παραβρέθηκε στο μνημόσυνο για την Καλαβρυτινή Μάνα. Μετά το πέρας της Θείας Λ...

Στα Καλάβρυτα βρέθηκε σήμερα Παρασκευή 14 Αυγούστου, όπου παραβρέθηκε στο μνημόσυνο για την Καλαβρυτινή Μάνα. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας και του Ιερού Μνημοσύνου, είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στο εμπορικό κέντρο των Καλαβρύτων, συνοδεία της Δημοτικής Αρχής και αμέσως μετά μαζί με το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καλαβρύτων κ. Αιγιαλείας κ.κ.Ιερώνυμο, επισκέφθηκε το Καλλιμανοπούλειο Εκκλησιαστικό και Διακονικό Κέντρο, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας.
Εκεί συνομίλησε με τους γέροντες και τις γερόντισσες του ιδρύματος, άκουσε με προσοχή τις ιστορίες και τις διηγήσεις τους, έδωσε και πήρε ευχές και διαπίστωσε "ιδίοις όμμασι", την άρτια λειτουργία του κέντρου και τις άριστες συνθήκες διαβίωσης των ηλικιωμένων τροφίμων. Την ξενάγηση στους χώρους του Ιδρύματος, ανέλαβε με ιδιαίτερη προθυμία και θέρμη ο Σεβασμιώταος Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων κ.κ. Αμβρόσιος που το τελευταίο διάστημα εγκαταβιεί στο ίδρυμα.
Δείτε φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.