HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Στέγη Καλαβρυτινών και Φίλων Πάτρας Αγία Λαύρα στην Καλαμάτα

Διήμερη εκδρομή πραγματοποίησε η Στέγη Καλαβρυτινών και Φίλων Πάτρας Αγία Λαύρα στην Καλαμάτα Στούπα, Καρδαμύλη, Πύλο, Μεθώνη, Κορώνη, ...

Διήμερη εκδρομή πραγματοποίησε η Στέγη Καλαβρυτινών και Φίλων Πάτρας Αγία Λαύρα στην Καλαμάτα Στούπα, Καρδαμύλη, Πύλο, Μεθώνη, Κορώνη, Φοινικούντα το Σάββατο 1η και την Κυριακή 2η Αυγούστου 2020,  μια εκδρομή που τα είχε όλα .. κέφι γέλιο διασκέδαση όλα στο κόκκινο...τα όμορφα διαμάντια της Μεσσηνιακής Μάνης οι πανέμορφες παραλίες της, έκαναν τα μέλη της να ζήσουν δύο όμορφες γαλήνιες μέρες. Η τουριστική ανάπτυξη όσο δύσκολη κι αν είναι αυτούς τους καιρούς λόγω covid-19 δεν προσβάλλει την μοναδικότητα και την ήρεμη γοητεία του Μεσσηνιακού τοπίου. Ο πρόεδρος της Στέγης Καλαβρυτινών και Φίλων Πάτρας κος Φραντζής Παναγιώτης  τόνισε πως μέσα στις δύσκολες καταστάσεις που ζούμε καταφέραμε γι άλλη μια φορά να ξεφύγουμε από τη καθημερινότητα και να γνωρίσουμε τις ομορφιές της Ελλάδας μας.                              Το επόμενο Σάββατο 8 Αυγούστου τα μέλη της Στέγης  θα παρακολουθήσουν τις όρνιθες του Αριστοφάνη στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου.
Φωτογραφίες Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.