HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΝΑΣΙΩΤΗΣ: Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι

Με αφορμή τις δηλώσεις του Προέδρου της Τοπικής Ενότητας Κλειτορίας κ. Παπακανέλλου, για το υπ΄αριθ. 6 θέμα της τακτικής Συνεδρίασης του...

Με αφορμή τις δηλώσεις του Προέδρου της Τοπικής Ενότητας Κλειτορίας κ. Παπακανέλλου, για το υπ΄αριθ. 6 θέμα της τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας 31ης Αυγούστου 2020, έχω να δηλώσω τα εξής:
Πρώτα και κύρια πιστεύω απόλυτα στο ρόλο που πρέπει να διαδραματίζουν τα τοπικά Συμβούλια κάθε Κοινότητας τόσο στη χάραξη πολιτικής όσο και στο ρόλο τους για το τι πρέπει και τι δεν πρέπει να γίνει στο χωριό τους. Γιατί αυτοί και μόνο αυτοί γνωρίζουν καλύτερα από όλους μας τα προβλήματα του χωριού τους και τον τρόπο επίλυσης τους.
Με γνώμονα αυτή την αρχή μου, από την αρχή της θητείας μου έδωσα εντολή  στο γραμματέα του Δ.Σ, ότι κανένα θέμα δεν θα έρχεται στο Δ.Σ αν δεν υπάρχει η σύμφωνη γνώμη του Τοπικού Συμβουλίου και του αρμόδιου Αντιδημάρχου.
Στο συγκεκριμένο θέμα. Στις 28.8.2020 προσήλθαν στο γραφείο μου ο Αντιδήμαρχος Κλειτορίας κ. Δουκλιάς  μαζί με την προϊσταμένη των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου κ. Τζεγιάννη και ζήτησαν να περιληφθεί στα θέματα του Δ.Σ, το θέμα της κοπής των δένδρων.
Μάλιστα ο κ. Αντιδήμαρχος είχε ήδη απευθυνθεί στο Δασαρχείο Καλαβρύτων για έγκριση της κοπής και επί πλέον ελέχθη ότι μέχρι τη Δευτέρα την ημέρα της συνεδρίασης του Δ.Σ θα υπήρχε και έγγραφο από γεωπόνο, για την κατάσταση που βρίσκονται σήμερα τα υπό κοπήν δένδρα.
Δεν θα προβώ σε σχόλια επί των γεγονότων αυτών. Άπλα απευθυνόμενος στον κ. Πρόεδρο της Κοινότητας Κλειτορίας και τη δήλωση του περί θεσμικής εκτροπής θα ήθελα να του πω ότι στην διάρκεια της θητείας μου ως Πρόεδρος του Δ.Σ λάθη θα κάνω (ανθρώπινα είναι) "εσκεμμένα" όμως λάθη ποτέ.
Θεόδωρος Νασιώτης
Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.