HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Θετικά τα πρώτα... τεστ

Από αρχές του Αυγούστου έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της η Α.Ε.Καλαβρύτων, για το νέο Πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας, σέντρα του οποίου...

Από αρχές του Αυγούστου έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της η Α.Ε.Καλαβρύτων, για το νέο Πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας, σέντρα του οποίου θα γίνει στα τέλη Σεπτεμβρίου. 
Με νεανικό σχήμα αλλά και με τον επί χρόνια κορμό της ομάδας ο Κωστής Βλάχος, χτίζει την νέα Α.Ε.Κ. που θα αγωνιστεί στο δύσκολο και απαιτητικό Πρωτάθλημα.
Δυο φιλικά έχει δώσει μέχρι τώρα η ομάδα και τα δύο με την Θύελλα Αιγίου, ένα στο Αίγιο πριν λίγες ημέρες (1-1) και σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων το δεύτερο φιλικό που έληξε με σκορ 3-3 (Τα τέρματα για την ομάδα των Καλαβρύτων οι Μάριος Μητρόπουλος Θόδωρος Κουτρουμάνης και Κώστας Σκιαδάς.
Και τα δυο τεστ, είχαν θετικό πρόσημο, με την ομάδα των Καλαβρύτων να δείχνει οτι και φέτος θα είναι ένας εξαιρετικά δύσκολος αντίπαλος για όλους. 
Για τα Καλάβρυτα η αρχική σύνθεση ήταν: Λέσης Αντύπας, Παπαγεωργίου, Παπαδόπουλος, Σκιαδάς, Ρετζίνο, Θεοτοκάτος, Τσαβαλάς Σταύρος, Μητρόπουλος, Βραχλιώτης, Αναγνωστόπουλος Θ. 
Αλλαγές Παπαδημητρόπουλος, Βελάνας, Κουτρουμάνης, Ταφάνι, Παπαβραμόπουλος.
Δεν αγωνίστηκαν οι: Γκλαβάς, Ασπρούκος, Τσαβαλάς Γ. Τζόβολος Δ. Αναγνωστόπουλος Γ. Φλογεράς, Δουκλιάς, Σκάρπας και ο Βλαχος Π.
Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παπαδόπουλος του συνδέσμου Αχαΐας.
Στην αναμέτρηση τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα που αφορούν μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό και έγινε θερμομέτρηση σε όλους τους αθλητές. Θερμομέτρηση γινεται και σε κάθε προπόνηση της ομάδας των Καλαβρύτων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.