HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Παρουσία Περιφερειάρχη η εκδήλωση μνήμης και τιμής στην Ηρωίδα Καλαβρυτινή Μάνα (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Ίερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καλαβρύτων κ Αιγιαλείας κ.κ.Ιερωνύμου, παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κ. Νεκτ...

Ίερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καλαβρύτων κ Αιγιαλείας κ.κ.Ιερωνύμου, παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κ. Νεκτάριου Φαρμάκη και του Δημάρχου Καλαβρύτων κ. Θανάση Παπαδόπουλου, τελέσθηκε σήμερα Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020, στον Καθεδρικό Ιερού Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καλαβρύτων, το καθιερωμένο μνημόσυνο, στη μνήμη και προς τιμή της αλησμόνητης, ηρωίδας, Καλαβρυτινής μάνας, που τελεί η Ένωση Καλαβρυτινών Αθήνας. 
Ομιλία εκφώνησε, η κυρία Άντα (Αρχοντούλα) Γεωργίου Σταθούλια φιλόλογος - αρχαιολόγος.
Παραβρέθηκαν επίσης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας κ. Βαζαίος και σύσσωμο το Δ.Σ. του Συλλόγου, ο Βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μάρκου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και τ, Βουλευτής κ. Κατσικόπουλος, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι Συλλόγων και φορέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.