HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ:Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενικής Συνέλευσης

Πρόσκληση Τακτικής Εκλογοαπολογιστικής  Γενικής Συνέλευσης Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων σε εφαρμογή...

Πρόσκληση Τακτικής Εκλογοαπολογιστικής  Γενικής Συνέλευσης
Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων σε εφαρμογή του άρθρου 8 και 9 του ισχύοντος καταστατικού, και με απόφαση που έλαβε στην συνεδρίαση της  5ης Αυγούστου 2020,
Σ υ γ κ α λ ε ί
σε ετήσια Τακτική Γενική εκλογοαπολογιστική  Συνέλευση τα  μέλη που θα γίνει,  την Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020, στα γραφεία του συλλόγου στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων και ώρα ενάρξεως την 18:00.  
Τα θέματα της Ημερησίας Διάταξης είναι τα παρακάτω.
Εκλογή προεδρείου Γενικής Συνέλευσης.
Παρουσίαση οικονομικού απολογισμού και ισολογισμού χρήσης οικονομικού  έτους 2019-2020.
Ανάγνωση έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής για την χρήση οικονομικού έτους 2018-2020.
Συζήτηση επί του Διοικητικού και Οικονομικού απολογισμού και  ψηφοφορία για την απαλλαγή ή μη του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε διοικητική και διαχειριστική ευθύνη.
Ανάγνωση προγράμματος δράσης και προϋπολογισμού 2021.
Συζήτηση εκπροσώπων για το πρόγραμμα δράσης και τον προϋπολογισμό 2021.
Θέματα χώρου δραστηριότητας 
Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής και Πειθαρχικού Συμβουλίου για τα έτη 2020 έως 2022.
Η Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία εφόσον παρίστανται τα ½ πλέον ενός, των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου, και που έχουν επίσης εκπληρώσει όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το σωματείο μέχρι την ημερομηνία της συνόδου της Γενικής Συνέλευσης, σύμφωνα με το καταστατικό. 
Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την 24 Αυγούστου 2020, στον ίδιο χώρο και ώρα έναρξης την 18:00 μ.μ.  
Ταμειακώς εντάξει θα είναι τα μέλη που έχουν καταβάλει, έστω και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης την συνδρομή τους. Η συνδρομή για το έτος 2020, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου έχει καθοριστεί στα 10,00 €. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.