HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Διαγωνισμός για την τοποθέτηση ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων - Τάπητας σε Σκεπαστό και Πετσάκους

Ο Δήμος Καλαβρύτων προκήρυξε ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την ανάδειξη αναδόχου για τις προμήθειες και τα έργα βελτιώσεων στα Δημο...

Ο Δήμος Καλαβρύτων προκήρυξε ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την ανάδειξη αναδόχου για τις προμήθειες και τα έργα βελτιώσεων στα Δημοτικά Στάδια Καλαβρύτων, Σκεπαστού και Πετσάκων. Ο δημόσιος διαγωνισμός είναι προϋπολογισμού 329 χιλ. ευρώ και έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσιών Επενδύσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Για το Δημοτικό Στάδιο των Καλαβρύτων προβλέπεται η προμήθεια και τοποθέτηση ταρτάν έξι διαδρόμων, με τοποθέτηση συνθετικού τάπητα (δάπεδο ταρτάν) Ολυμπιακών διαστάσεων, πάχους 15,5 χιλ. από μίγμα πολυουρεθάνης και κόκκους ελαστικών. Το δάπεδο θα είναι πολλαπλών στρώσεων και θα παραμένει αναλλοίωτο από τις καιρικές συνθήκες. Παράλληλα με τις εργασίες, εκσκαφή και τοποθέτηση υποστρώματος από ασφαλτόμιγμα με κράσπεδα, θα γίνουν τοπογραφικές μετρήσεις με στόχο τη διαμόρφωση των κατάλληλων κλίσεων.
Η προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα με νήμα απο πολυαιθυλένιο και υπόβαση λάτεξ, νέας γενιάς, με αντικατάσταση των υφιστάμενων φωτιστικών απο λαμπτήρες led προβλέπεται για το Δημοτικό Γήπεδο Σκεπστού. Tέλος, για το Γήπεδο των Πετσάκων προβλέπεται περίφραξη με κατασκευή θύρας εισόδου, επίστρωση της επιφάνειας και προμήθεια νέων εστιών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.