HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σήμερα στα Καλάβρυτα η συναυλία "Πέτα ψυχή"

Σήμερα Τρίτη 11 Αυγούστου και ώρα 9μμ, θα πραγματοποιηθεί η συναυλία "Πέτα ψυχή" που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8...

Σήμερα Τρίτη 11 Αυγούστου και ώρα 9μμ, θα πραγματοποιηθεί η συναυλία "Πέτα ψυχή" που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Αυγούστου, στα Καλάβρυτα.
«Πέτα Ψυχή»
Με την συναυλία υπό το τίτλο «Πέτα Ψυχή» η οποία παρουσιάζεται στα Καλάβρυτα, από την Συμφωνική Ορχήστρα του Ανοικτού Πανεπιστημίου, με έργα, εμπνευσμένα από τα τραγούδια των Κλεφτών και Αρματωλών, μπροστά από το Μουσείο Ολοκαυτώματος, ανοίγει το επόμενο Σάββατο 8 Αυγούστου το βράδυ η αυλαία των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από των Αγώνα του ’21. 
Κατά τη διάρκεια της συναυλίας θα παρουσιαστούν συμφωνικά έργα του μεγάλου συνθέτη Νίκου Σκαλκώτα και άλλων Ελλήνων και ξένων συνθετών που εμπνεύστηκαν από την Ελληνική Επανάσταση.
Η εκδήλωση με την οποία ανοίγει το πρόγραμμα των κοινών επετειακών εορτασμών της Περιφέρειας, με φορείς και οργανώσεις, όπως εξήγησε σήμερα ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Ανδρέας  Φίλιας, είναι ο καρπός της συνεργασίας του Δήμου Καλαβρύτων και του ΕΑΠ και εντάσσεται στην "ομπρέλα" το προγράμματος που θα υλοποιηθεί, έως και τα τέλη του 2021, υπό την αιγίδα της ΠΔΕ σε όλη τη Δυτική Ελλάδα.
«Είναι μια συνεργασία εμβληματική για το ανώτατο επίπεδο διακυβέρνησης στην επικράτεια της Δυτικής Ελλάδος, με δεδομένο την αγαστή συνεργασία και σε επίπεδο Δήμων και την ανάγκη της δημόσιας διοίκησης να λειτουργεί παράλληλα με τα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και Οργανισμούς» τόνισε ο κ.Φίλιας χθες κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου στα γραφεία του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.