HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΟΥΔΕΝΑ: Τιμήθηκαν οι αγωνιστές του Ε.Α.Μ. του Ε.Λ.Α.Σ. της Ε.Π.Ο.Ν και του Δ.Σ.Ε. (ΦΩΤΟ)

Παρά την έξαρση της πανδημίας και την κακοκαιρία που επικρατούσε και την παραμονή στις 8-8-20 και ανήμερα στην εκδήλωση 9-8-20, πραγματ...

Παρά την έξαρση της πανδημίας και την κακοκαιρία που επικρατούσε και την παραμονή στις 8-8-20 και ανήμερα στην εκδήλωση 9-8-20, πραγματοποιήθηκε (σύμφωνα με την πρόσκληση που περιείχε και το πρόγραμμα που σας είχε σταλεί) στα ΄Ανω Σουδενά Καλαβρύτων, η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση (πολιτική) απόδοση τιμής και μνήμης προς τους πεσόντες Αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης (Ε.Α.), του Ε.Α.Μ. του Ε.Λ.Α.Σ. της Ε.Π.Ο.Ν. και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (Δ.Σ.Ε.), εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν: η Κ.Ο.Β. Καλαβρύτων και οι οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ Αχαΐας.
Στο χώρο της εκδήλωσης, λειτουργούσε βιβλιοπωλείο της Σύγχρονης Εποχής με αξιόλογα βιβλία, καθώς επίσης υπήρξε σημαντικό αρχειακό υλικό με έκθεση φωτογραφίας του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, κατάλογος των πεσόντων των επαρχιών Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, έκθεση φωτογραφίας από τις ετήσιες εκδηλώσεις των Σουδενών και φωτογραφίες των πεσόντων Σουδενιωτών καθώς και άλλες φωτογραφίες της Ε.Α.
Υπήρξε πολύ καλή συμμετοχή παρά τις αρνητικές επικρατούσες ως άνω αναφερόμενες συνθήκες τηρουμένων των προβλεπομένων μέτρων ασφαλείας για τον COVID – 19.
Συμμετείχαν: Αντιπροσωπεία του Κ.Κ.Ε, της ΚΝΕ, παραρτημάτων της Πανελλήνιας ΄Ενωσης Αγωνιστών Εθνικής αντίστασης (ΠΕΑΕΑ) και του Δ.Σ.Ε. από διάφορες περιοχές, όπως των Καλαβρύτων-Σουδενών, Αιγίου, Μπραχαμίου, Χαϊδαρίου, Καλαμάτας κ.α., παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Καλαβρύτων κ. Καούρης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ανδρεόπουλος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας ΄Ανω Λουσών (Σουδενών) κ. Νικολόπουλος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας των Καλαβρύτων Μενούνος, Αγωνιστές της Ε.Α. και του Δ.Σ.Ε. με χαρακτηριστική παρουσία πολλών νεολαίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.