HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το Ταξίδι Ξεκίνησε - Backstage από την Ταινία μας...

Ένα συναίσθημα, ένας λόγος, μια ανάμνηση, μια ανάγκη και ένα κίνητρο… O Φωτογράφος μας Ανδρέας Μεσσήνης είχε ένα κίνητρο…  Να κάνει έν...

Ένα συναίσθημα, ένας λόγος, μια ανάμνηση, μια ανάγκη και ένα κίνητρο…
O Φωτογράφος μας Ανδρέας Μεσσήνης είχε ένα κίνητρο… 
Να κάνει ένα όνειρο πραγματικότητα.
Με μια μηχανή και ένα φακό να αποτύπωση τα ίχνη των αστεριών, την κίνηση του φεγγαριού, τον επιβλητικό γαλαξία και τα άστρα που πέφτουν, μέσα σε χιλιάδες frames… σε τοποθεσίες υπέροχες και κάποιες μοναδικές με ιστορία και πολιτισμό.
Το κίνητρο έγινε ιδέα και η ιδέα μια Άριστη Αρχή. 
Έτσι ο Αστρο-φωτογράφος Ανδρέας Μεσσήνης σε συνεργασία με μια δημιουργική ομάδα  ανθρώπων και σε παραγωγή του kalavrytanews.com, του δημοσιογράφου Νίκου Κυριαζή, και της ECOVAR-POWER δημιουργoύν μια ταινία – timelapse με στόχο την ανάδειξη του φυσικού και πολιτιστικού πλούτου των Καλαβρύτων και της ευρύτερης ορεινής περιοχής κάτω από τον έναστρο ουρανό, με το σενάριο να δημιουργεί μοναδικά συναισθήματα.
Η διάρκεια των γυρισμάτων θα είναι 18 μήνες και θα σας ενημερώνουμε για την πορεία της ταινίας μέσα από το kalavrytanews.com και τα social media. 

Το ταξίδι ξεκίνησε… Εάν θέλετε να ταξιδέψετε μαζί μας… ακολουθήστε μας…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.