Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Επίσκεψη του Ιάσονα Φωτήλα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία

Συνάντηση με τον Υποστράτηγο Ιωάννη Πετρούτσο, Συντονιστή Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων και ...

Συνάντηση με τον Υποστράτηγο Ιωάννη Πετρούτσο, Συντονιστή Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων και τον Αρχιπύραρχο Περιφερειακό Διοικητή Δυτικής Ελλάδας Νίκο Ρουμελιώτη είχε ο Ιάσονας Φωτήλας, βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας. Η συνάντηση έγινε παρουσία του Πύραρχου Ανδρέα Στεμπίλη, Διοικητή Αχαΐας. 
Κατά τη διάρκειά της, ο βουλευτής ενημερώθηκε αναλυτικά για την επιχειρησιακή κατάσταση του Πυροσβεστικού Σώματος, καθώς έχει ξεκινήσει η αντιπυρική περίοδος και η επιφυλακή είναι αυξημένη. 
Ο Ιάσονας Φωτήλας, αφού ενημερώθηκε από την ηγεσία του πυροσβεστικού σώματος και περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το υψηλό επίπεδο επιφυλακής που επικρατεί και ευχήθηκε καλή δύναμη στους πυροσβέστες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.