HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ακύρωση Τουρνουά ποδοσφαίρου 6x6 «Ο Αρχαίος Κλείτωρ»

Οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Κλειτορίας και Άνω Κλειτορίας , ανακοινώνουμε  την ακύρωση του 1ου  Τουρνουά ποδοσφαίρου 6Χ6 «Ο Αρχαίος Κλείτω...

Οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Κλειτορίας και Άνω Κλειτορίας, ανακοινώνουμε  την ακύρωση του 1ου  Τουρνουά ποδοσφαίρου 6Χ6 «Ο Αρχαίος Κλείτωρ», που είχε προγραμματιστεί να γίνει από τις 10 έως και τις 14 Αυγούστου 2020 στην Κλειτορία, υπό την αιγίδα του Δ. Καλαβρύτων, λόγω των νέων συνθηκών που διαμορφώνονται. 
Κρίνοντας ότι η ασφάλεια και η δημόσια υγεία είναι ύψιστη προτεραιότητα, καθώς και ότι η προσωπική ευθύνη για πρόληψη και προστασία είναι το μοναδικό μας όπλο τη δεδομένη στιγμή για τη μείωση της διασποράς του ιού, αποφασίσαμε με μεγάλη μας λύπη την ακύρωση της συγκεκριμένης αθλητικής διοργάνωσης.
Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Δουκλιά, που αγκάλιασε το εν λόγω όραμα, τους Μιχάλη και Νίκο Κωτσοβό για τη στήριξη που μας προσέφεραν κατά την προετοιμασία του τουρνουά. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Δρυμού και Κάτω Δρυμού, Κέρτεζης, Λυκούριας, Παγκρατίου, Πλανητέρου, Φιλίων, και την Τ.Κ. Κρινοφύτων με τους οποίους συνεργαστήκαμε, ώστε να επιτευχθεί με επιτυχία το εν λόγω εγχείρημα που θα έφερνε «κοντά» μικρούς και μεγάλους, που θα έφερνε «κοντά» 10 χωριά και φυσικά τον κόσμο που ενθουσιάστηκε και θα συμμετείχε. 
Ανανεώνουμε το ραντεβού για του χρόνου, με την ελπίδα ότι θα έχει τελειώσει η περιπέτεια που ζούμε εξαιτίας της πανδημίας και ότι το γήπεδο που θα φιλοξενούσε τους αγώνες θα έχει βελτιωθεί. 
Οι Πρόεδροι των διοργανωτών Συλλόγων: 
Βασιλική Παπουτσή και Σπήλιος Μπαλαφούτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.