HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πρωταθλήτρια Ευρώπης για 6η φορά η Μπάγερν (BINTEO)

Η Μπάγερν Μονάχου είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης για έκτη φορά στην ιστορία της. Με τον Κομάν να είναι ο χρυσός σκόρερ στο 59′ και με τον Ν...

Η Μπάγερν Μονάχου είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης για έκτη φορά στην ιστορία της. Με τον Κομάν να είναι ο χρυσός σκόρερ στο 59′ και με τον Νόιερ να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση και να βγάζει ό,τι πήγαινε μέσα, η ομάδα του Φλικ έγραψε ιστορία με το 1-0 επί της Παρί Σεν Ζερμέν. Σε 11 παιχνίδια στο Champions League πήρε 11 νίκες και δίκαια είναι στην κορυφή της Ευρώπης.
ΠΑΡΙ ΣΖ (Τόμας Τούχελ): Νάβας, Κέρερ, Τιάγκο Σίλβα, Κιμπέμπε, Μπερνάτ (80΄ Κουρζάβα), Μαρκίνιος, Παρέδες (65΄ Βεράτι), Ερέρα (72΄ Ντράξλερ), Νεϊμάρ, Ντι Μαρία (80΄ Τσούπο-Μότινγκ), Μπαπέ.
ΜΠΑΓΕΡΝ (Χανς-Ντίτερ Φλικ): Νόιερ, Κίμιχ, Μπόατενγκ (25΄ Σίλε), Αλάμπα, Ντέιβις, Γκορέτσκα, Τιάγκο, Κομάν (68΄ Πέρισιτς), Μίλερ, Γκνάμπρι (69΄ Κουτίνιο), Λεβαντόφσκι

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.