HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Επερώτηση στη Βουλή από το ΚΚΕ για το κλείσιμο της Τράπεζας Πειραιώς Κλειτορίας

Επερώτηση για το κλείσιμο της Τράπεζας Πειραιώς Κλειτορίας κατέθεσε ο Βουλευτής Αχαΐας του Κ.Κ.Ε. ξ. Νίκος Καραθανασόπουλος τονίζοντας ο...

Επερώτηση για το κλείσιμο της Τράπεζας Πειραιώς Κλειτορίας κατέθεσε ο Βουλευτής Αχαΐας του Κ.Κ.Ε. ξ. Νίκος Καραθανασόπουλος τονίζοντας οτι το κλείσιμο του καταστήματος. οδηγεί στην απόγνωση τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής που στην πλειονότητά τους είναι ηλικιωμένοι, καθώς και  αγρότες και κτηνοτρόφοι που είχαν μισθοδοσία και συναλλαγές στη συγκεκριμένη τράπεζα, λόγω της πρώην Αγροτικής. Πρόκειται δηλαδή για ανθρώπους που αντικειμενικά δεν είναι  εξοικειωμένοι με τις ηλεκτρονικές συναλλαγές.
Ολόκληρη η επερώτηση έχει ως εξής:
Προς τους Υπουργούς Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Οικονομικών
Θέμα: Για το κλείσιμο του υποκαταστήματος της τράπεζας Πειραιώς στην Κλειτορία Καλαβρύτων
Το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην Κλειτορία Καλαβρύτων έχει  αναστείλει την λειτουργία του από τον Μάρτιο όταν πάρθηκαν τα περιοριστικά μέτρα για την πανδημία του Κορονοϊού. 
Να σημειωθεί βέβαια, ότι το εν λόγω κατάστημα είχε ήδη μειώσει από τον Ιανουάριο του 2020, σε δύο (από τρεις που ήταν μέχρι τότε) ημέρες την εβδομάδα τη λειτουργία του πράγμα που δικαίως είχε θορυβήσει  τους κατοίκους που έκαναν λόγο από τότε για προσπάθεια οριστικού κλεισίματος του καταστήματος της τράπεζας. 
Από τον Μάρτιο έως και σήμερα που έχουν αρθεί τα μέτρα, δεν έχει ανοίξει ξανά το κατάστημα οδηγώντας στην απόγνωση τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής που στην πλειονότητά τους είναι ηλικιωμένοι, καθώς και  αγρότες και κτηνοτρόφοι που είχαν μισθοδοσία και συναλλαγές στη συγκεκριμένη τράπεζα, λόγω της πρώην Αγροτικής. Πρόκειται δηλαδή για ανθρώπους που αντικειμενικά δεν είναι  εξοικειωμένοι με τις ηλεκτρονικές συναλλαγές.
Βεβαίως η απόφαση αυτή της Τ.Π δεν είναι κεραυνός εν αιθρία. Εντάσσεται  στην απόφαση που έχουν πάρει οι τράπεζες για την εξυγίανση τους (δηλαδή την αύξηση των κερδών με το κλείσιμο υποκαταστημάτων τους σε όλη την Ελλάδα, με την διεύρυνση και ελαστικοποίηση του ωραρίου για τους εργαζόμενους- απολύσεις- σπρώξιμο για εθελούσια έξοδο).
Ερωτώνται οι κ. Υπουργοί, τι μέτρα προτίθεται να πάρει η κυβέρνηση, ώστε να μην κλείσει το κατάστημα με το οποίο εξυπηρετούνται οι κάτοικοι της περιοχής.
Οι Βουλευτές
Καραθανασόπουλος Νίκος
Παπαναστάσης Νίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.