HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνεδρίαση για τον απολογισμό - παράδοση και παραλαβή του Δήμου ζητά ο Σπύρος Θεοχάρης

Με επιστολή του στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νασιώτη, ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού ΑΝΑΣΑ και δημοτικός σύμβουλος κ....

Με επιστολή του στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νασιώτη, ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού ΑΝΑΣΑ και δημοτικός σύμβουλος κ. Σπύρος Θεοχάρης, ζητά σε ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου να συζητηθεί το θέμα του απολογισμού της απελθούσας Δημοτικής αρχής και την παραλαβή από την υπάρχουσα !
Η επιστολή Θεοχάρη έχει ως εξής:
κύριε Πρόεδρε 
Με την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής και στις πρώτες συνεδριάσεις του Δημοτικού μας Συμβουλίου με την νέα σύνθεση του κατατέθηκε τόσο από εσας όσο και από άλλους Δημοτικούς Συμβούλους η πρόταση της άμεσης διεξαγωγής μιας ειδικής συνεδρίασης του σώματος με μοναδικό θέμα τον απολογισμό της απελθούσας Δημοτικής αρχής και την παραλαβή από την υπάρχουσα !
Επειδή η παραταξή μας ήταν από τους πρώτους που συμφώνησε με την άποψή σας !
Επειδή είναι εύλογο όταν γίνεται μια αλλαγή Δημοτικής Αρχής να υπάρχει παράδοση-παραλαβή μεταξύ της απερχόμενης διοίκησης του Δήμου και της νεοεκλεγείσας διοίκησης !
Επειδή ο χρόνος παρέρχεται και ανάλογη συνεδρίαση δεν έχει οριστεί ! 
Επειδή τα επιχειρήματα που είχατε  καταθέσει ήταν πολύ σοβαρά όπως και το γεγονός ότι είναι αναγκαίο οι πολίτες να γνωρίζουν και να σταματήσουν οι ψίθυροι και οι συζητήσεις περί του τι παρελήφθη κλπ.!
Παρακαλούμε να εισάγετε στην ημερήσια διάταξη του επόμενου Δημοτικού Συμβουλίου θέμα ως εξής : "Καθορισμός ειδικης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων  με μοναδικό θέμα συζήτησης τον απολογισμό και την παράδοση παραλαβή" η με ανάλογο τίτλο που θα επιλέξετε και θα εξυπηρετεί την ουσία του θέματος .
Προκειμένου το Συμβούλιο να συζητήσει και να αποφασίσει σχετικά με το πότε και πώς θα διεξαχθεί αυτή η συνεδρίαση που τόσο αναμένει η κοινωνία μας ώστε ι να δοθούν απαντήσεις επί όλων των ζητημάτων .
Έτσι ώστε το ανώτατο δημοκρατικά βουλευόμενο όργανο του Δήμου μας να μπορεί   να σχεδιάσει και να καταθέσει προτάσεις για  την επόμενη μέρα του τόπου  μας με  γνώση όλων των δεδομένων .
ΣΠΥΡΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ 
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ 
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΝΑΣΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.