HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η ΕΣΗΕΑ βράβευσε τους αριστούχους ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Καλαβρύτων (ΦΩΤΟ)

Στα πλαίσια της εκδήλωσης μνήμης στον Ηρακλή Πετιμεζά ( δείτε την εκδήλωση εδώ ), το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ βράβευσε τους μαθητές της Γ Λυκείου...

Στα πλαίσια της εκδήλωσης μνήμης στον Ηρακλή Πετιμεζά (δείτε την εκδήλωση εδώ), το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ βράβευσε τους μαθητές της Γ Λυκείου ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Καλαβρύτων που αρίστευσαν, αποδέιδοντάς τους τιμητικό έπαινο και οικονομική ενίσχυση 500 ευρώ, χρήματα προερχόμενα από κληροδότημα του αειμνήστου Ηρακλή Πετιμεζά που άφησε στην ΕΣΗΕΑ. 
Τις βραβεύσεις των μαθητών έκαναν οι Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ κα Αντωνιάδου, η Αντιπρόεδρος της Ένωσης κα Άρια Αγάτσα, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Μπονάνος, ο  Πρόεδρος της ΕΣΗΕΠΗΝ κ. Κουρτέσης, ο Γ.Γ. της Ένωσης Συντακτών Περιοδικού - Ηλεκτρονικού Τύπου κ. Μπερεδήμας  και ο Πρόεδρος της Ένωσης Θεσαλίας κ. Χορταργιά,
Οι μαθητές και οι μαθήτριες που βραβεύτηκαν είναι:
Καραμούζη Μαριέλενα του Παναγιώτη
Ανδριοπούλου Βαρβάρα του Χρήστου
Μπάλιου Αγγελική του Ανδρέα
Κοσμόπουλος Παναγιώτης του Κωνσταντίνου
Πετρόπουλος Γεώργιος του Ευαγγέλου και
Καλδίρη Αγγελική του Κωνσταντίνου.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ κα Μαρία Αντωνιάδου, η Α΄Αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΑ κα Άρια Αγάτσα  και αντιπροσωπείες Δημοσιογραφικών Ενώσεων, όπως ο Πρόεδρος της ΕΣΗΕΠΗΝ κ, Κουρτέσης, της Ένωσης Θεσαλίας κ. Χορταργιά, ο Γ.Γ. της Ένωσης Συντακτών Περιοδικού - Ηλεκτρονικού Τύπου κ. Μπερεδήμας, κ.ά. 
Παραβρέθηκαν επίσης, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νασιώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Μπονάνος, ο Πλωτάρχης ΠΝ ε.α. Αντώνης Πετµεζάς, ο Αντιδήμαρχος κ. Καούρης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ζησιμόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μαγκαφάς, ο Διοικητής της Π.Υ.Καλαβρύτων κ. Μαρτζάκλης εκπρόσωποι της εκπαιδευτικής κοινότητας των Καλαβρύτων, ο εκδότης της εφημερίδας "Ωρα των Καλαβρύτων" κ. Κυριαζής, εκπρόσωποι, φορέων και συλλόγων κ.ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.