HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Πήρε το δίκαννο και πυροβολούσε στον αέρα - Το Αστυνομικό δελτίο της ημέρας

Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι πυροβόλησε άσ...

Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι πυροβόλησε άσκοπα, στον αέρα με κυνηγετικό όπλο, που κατείχε νόμιμα. 
Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητό του, που είχε σταθμευμένο στον τόπο του περιστατικού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα εξής: 
μία κυνηγετική καραμπίνα, 
ένα μαχαίρι, 
τέσσερα κυνηγετικά φυσίγγια και 
δύο τάπες κυνηγετικών φυσιγγίων (συγκεντρωτήρες).


Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και παράβαση του νόμου για τα όπλα 
Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, στον ίδιο και σε μοτοσικλέτα που οδηγούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (22) πακέτα λαθραίων τσιγάρων, (200) γραμμάρια λαθραίου καπνού και ένα πτυσσόμενο μαχαίρι.  

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπής για απάτη 
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος ημεδαπής γυναίκας, η οποία τους τρεις τελευταίους μήνες προσποιούμενη λογίστρια - διεκπεραιωτή υποθέσεων, απέσπασε από ημεδαπή το συνολικό ποσό των (760) ευρώ, προκειμένου να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες - πληρωμές για ανανέωση άδειας λαϊκής αγοράς της παθούσας.

Σύλληψη αλλοδαπών για παράνομη είσοδο και διαμονή στη Χώρα
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί και το απόγευμα, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, έξι αλλοδαποί άνδρες, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη Χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.