Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Προχωρά με ομάδα υποστηρικτών

Πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 27 Ιουλίου η επαναληπτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου στον εξωτερικό χώρο του κυλικείου του Δημο...

Πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 27 Ιουλίου η επαναληπτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου στον εξωτερικό χώρο του κυλικείου του Δημοτικού Σταδίου της πόλης (λόγο κορονοϊού). Το κύριο θέμα της Συνέλευσης ήταν η συζήτηση της πρότασης της οικογένειας Παπαπέτρου για εμπλοκή της στα διοικητικά του Συλλόγου κάτι που τελικά δεν ευοδώθηκε. 
Ο Πρόεδρος της Συνέλευσης κ. Μιχάλης Μπέσκος αφού έκανε την απαραίτητη εισαγωγή, έδωσε τον λόγο στον εκπρόσωπο της οικογένειας κ. Δημήτρη Παπαπέτρου ο οποίος ενημέρωσε τα μέλη πως οι επαφές που έκανε δεν είχαν αποτέλεσμα και δεν μπόρεσε να συγκεντρώσει τους απαραίτητους συνεργάτες. Μετά το νέο αδιέξοδο που προέκυψε τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της υπάρχουσας διοίκησης κ. Τάσος Βασιλείου ο οποίος ανέλυσε τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν ώστε η ομάδα να δηλώσει την συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα αλλά και τις αντικειμενικές δυσκολίες του νέου εγχειρήματος. Ύστερα από την προτροπή πολλών μελών και σε συνεννόηση με το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο ζήτησε ένα χρονικό περιθώριο τριών ημερών ώστε να γίνουν και πάλι κάποιες επαφές για να παρθεί οριστικά η απόφαση της συνέχειας στα διοικητικά από το υπάρχων σχήμα. 
Ακολούθησε ενδελεχείς συζήτηση με το μέλος του συμβουλίου κ. Μάριο Βαλαβάνη να αναλύει το πλάνο που θα πρέπει να δρομολογηθεί, εκφράζοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη του στο υπάρχων "υλικό". Καταλυτική ήταν η παρέμβαση του κ. Πέτρου Δαδιώτη ο οποίος αφού εξέφρασε κι αυτός την εμπιστοσύνη του στο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου, πρότεινε την δημιουργία μιας ομάδας υποστηρικτών της προσπάθειας, η οποία θα συνδράμει οικονομικά καθόλη την διάρκεια της χρονιάς. 
Η συγκεκριμένη πρόταση βρήκε σύμφωνους αρκετούς παρευρισκόμενους και παρά την πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία, αποφασίστηκε να παρθούν οι πρωτοβουλίες ώστε να πραγματοποιηθεί με όσο το δυνατό μεγαλύτερη επιτυχία. Στο περιθώριο της Συνέλευσης αρκετά μέλη συγκέντρωσαν μερος του ποσού για το παράβολο που πρέπει να κατατεθεί ώστε να δηλωθεί η ομάδα στο νεο πρωτάθλημα ενώ συγκινητική ήταν η κίνηση της μικρής Ειρήνης Φιλιππάτου να προσφέρει από τον κουμπαρά της το ποσό των 50 ευρώ! 
Το ίδιο συγκινητική ήταν και η πρόθεση να συνεισφέρουν οικονομικά οι παρευρισκόμενοι ποδοσφαιριστές Χ. Αθανασόπουλος, Β. Μπούνας, Τ. Παπαδόπουλος και Γ. Μπακατσέλος οι οποίοι παρακολούθησαν την διαδικασία με μεγάλο ενδιαφέρον. Τέλος, για τις όποιες εξελίξεις θα υπάρξει άμεση ενημέρωση ωστόσο οι άνθρωποι της διοίκησης έχοντας υψηλό το αίσθημα της ευθύνης απέναντι στον Σύλλογο, υποσχέθηκαν να κάνουν ότι είναι δυνατό ώστε η πρωτοβουλία τους να έχει θετική έκβαση ενώ για άλλη μια φορά ευχαρίστησαν το Σώμα της Γενικής Συνέλευσης για την καθολική αποδοχή κι εμπιστοσύνη στα πρόσωπα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.