HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το πρώτο Προεδρείο του Γυναικείου Αγροτουριστικού Συνεταιρισμού Καλαβρύτων

Συγκροτήθηκε σε σώμα σήμερα Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020 το νεοσύστατο ΔΣ του Γυναικείου  Αγροτουριστικού  Συνεταιρισμού  Καλαβρύτων "...

Συγκροτήθηκε σε σώμα σήμερα Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020 το νεοσύστατο ΔΣ του Γυναικείου  Αγροτουριστικού  Συνεταιρισμού  Καλαβρύτων "ΟΡΕΙΝΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ" , όπως αυτό αναδείχθηκε στις εκλογές που έγιναν πριν λίγες μέρες.
Με την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας, υποβλήθηκαν οι παραιτήσεις των δύο τακτικών μελών, της Γεωργίας Κουτσιουρή και της μοναχής Μαρκέλλας, (κατά κόσμον Αγγελική Γουρδούπη)  και των δύο αναπληρωματικών μελών  Αθανασοπούλου Ιωάννα και της μοναχής Συγκλητικής Μοναχη  (κατά κόσμον Τριανταφύλλη Δημητροπούλου). 
Η διαδικασία συνεχίστηκε όπως προβλέπει ο νόμος με συμπλήρωση του ΔΣ Με το αναπληρωματικό μέλος Βαρβιτσιώτη Ανδριανή και με το οριζόμενο  μέλος του συνεταιρισμού Αννα Σατολιά  και συγκροτήθηκε το ΔΣ σε σώμα, μετά την εκλογική διαδικασία όπως ορίζει το καταστατικό. 
Εκλέχθηκαν: 
πρόεδρος Παυλόπουλου Παναγιώτα έλαβε 5 ψήφους
αντιπρόεδρος Δαφαλιά Μαρία έλαβε 5 ψήφους
γραμματέας Σατολια Άννα έλαβε 5 ψήφους 
ταμίας Δαρμογιαννη  Αντωνία Έλαβε 5 ψήφους 
μέλος Βαρβιτσιώτη Ανδριαννή έλαβε 5  ψήφους. 
Σε ανακοίνωσή του το νέο Προεδρείο αναφέρει:
"Ευχαριστούμε πολύ τον Δήμαρχο Καλαβρύτων Κο Παπαδόπουλο Αθανάσιο καθώς και τον πρόεδρο του Διοικητικού συμβουλίου Καλαβρύτων Κο Νασιώτη Θεόδωρο  για την πολύτιμη βοήθεια τους. Θα θέλαμε ιδιαιτέρως να ευχαριστήσουμε και όλα τα μέλη για την συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία και δεσμευόμαστε να πράξουμε τα δέοντα για την καλύτερη λειτουργία του νεοσύστατου Αγροτουριστικού γυναικείου συνεταιρισμού  Καλαβρύτων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.