HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Καλαβρυτινός Δημήτρης Σούδας επίτιμος πρόξενος της Κύπρου στο Τορόντο

Ο συμπατριώτης μας Δημήτρης Σούδας, διαπρέπει σε όλους τους τομείς και το όνομά του είναι συνώνυμο της διπλωματίας, επικοινωνίας και πολ...

Ο συμπατριώτης μας Δημήτρης Σούδας, διαπρέπει σε όλους τους τομείς και το όνομά του είναι συνώνυμο της διπλωματίας, επικοινωνίας και πολιτικής. Αγαπητός σε όλους ο Δημήτρης με αποδοχή από όλους τους φορείς, αυτό τον μήνα διορίστηκε επίτιμος πρόξενος της Κύπρου στο Τορόντο.
Η επιλογή του Δημήτρη δεν ήταν τυχαία αφού υπηρέτησε ως ανώτατο στέλεχος της κυβέρνησης Χάρπερ. Ανέφερε απευθείας στον πρωθυπουργό του Καναδά και Υπουργικού Συμβουλίου σχετικά με τη λειτουργία και τη διαχείριση της κυβέρνησης σε επίπεδο επικοινωνίας. Ο Δημήτρης αναπτύσσεται με γρήγορο ρυθμό σε κάθε πρόκληση και είναι ένας αποδεδειγμένος ηγέτης που δίνει αποτελέσματα σε δύσκολες συνθήκες με ισχυρές πρακτικές διαχείρισης, ανώτερες δεξιότητες οικοδόμηση σχέσεων και μια έντονη ικανότητα να αναλύουν, να εντοπίζουν και να ξεπεράσουν τις οργανωτικές προκλήσεις.
Καλάβρυτα 29 Μαΐου 2011 ο τότε Πρωθυπουργός του Καναδά κ Harper , η Αμαλία Σπυροπούλου (θεία του Δ.Σούδα), αείμνηστος παπα Γιώργης Μπίρμπας και ο Δημήτρης Σούδας
Ο Δημήτρης Σούδας γεννήθηκε στο Μοντρεάλ στις 10 Ιουλίου 1979. Έμαθε ελληνικά στο ελληνόφωνο σχολείο του Μόντρεαλ και γρήγορα ασχολήθηκε με τα κοινά, μέσα από τη συμμετοχή του στο Ελληνοκαναδικό Κογκρέσο. Εργάσθηκε για διάφορα δημοτικά και επαρχιακά κόμματα, αλλά από το 2002 μετακόμισε στην Οττάβα, αφότου ο Στίβεν Χάρπερ έγινε αρχηγός του κόμματος Canadian Alliance, ως ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο Δημητρης Σούδας επί σειρά ετών υπήρξε στενότατος συνεργάτης του Στίβεν Χάρπερ, κατέχοντας τη θέση του διευθυντή επικοινωνίας του Πρωθυπουργικού Γραφείου μέχρι το 2011. Ο Σούδας, παιδί της ελληνοκαναδικής παροικίας του Μόντρεαλ, εργάσθηκε ως επικεφαλής επικοινωνιών στην Καναδική Ολυμπιακή Επιτροπή από το 2011, αφού υπέβαλε την παραίτησή του από το πρωθυπουργικό γραφείο.
Ο Δημήτρης Σούδας, από το 2002, εντάχθηκε στην κυβέρνηση Χάρπερ το 2006, αρχικά ως γραμματέας Τύπου. Προήχθη διευθυντής των επικοινωνιών, την άνοιξη του 2010. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά και Ελληνικά.
Ο Δημήτρης Σούδας έχει λατρεία για τον τόπο του τα Καλάβρυτα και δεν χάνει την ευκαιρία να τα επισκέπτεται αλλά κυρίως να τα διαφημίζει παντού. Ο Δημήτρης Σούδας ήταν και ο εμπνευστής της επίσκεψης του Καναδού Πρωθυπουργού στα Καλάβρυτα (29/5/2011) για να δώσει στον τόπο του διεθνή αναγνώριση
Ο Δημήτρης λαχταρά πάντα την πατρίδα και όπως είχε πει στο ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS "Όλα ξεκίνησαν με την ανατροφή που μου έδωσα η γιαγιά μου, η Ευθυμία Βάγια και η μητέρα μου Γεωργία Βάγια. Όπου και αν φτάσω ανεβαίνοντας το ανήφορι της ζωής, στηρίζετε στα Καλάβρυτα."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.