HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΚΟΤΑΝΑΙΩΝ

Φέτος, που ο Συλλογός μας συμπληρώνει 45χρόνια ζωής, έρχεται να προστεθεί ένα δυσάρεστο γεγονός με την ξαφνική απώλεια και δυσαναπλήρωτο...

Φέτος, που ο Συλλογός μας συμπληρώνει 45χρόνια ζωής, έρχεται να προστεθεί ένα δυσάρεστο γεγονός με την ξαφνική απώλεια και δυσαναπλήρωτου κενού του πολυαγαπημένου μας συμπατριώτη, πρώην Δημάρχου Δραπετσώνας & Μεγάλου Ευεργέτη του Συλλόγου μας, Κωνσταντίνου Η. Χρονόπουλου.
Ο Κωνσταντίνος Η. Χρονόπουλος υπήρξε ο μακροβιότερος Δήμαρχος Δραπετσώνας με ένα τεράστιο έργο, αλλά και ένας αγνός, ρομαντικός & ανιδιοτελής Σκοταναίος, ο οποίος συγκαταλέγεται ανάμεσα στους Ευεργέτες του Συλλόγου μας. 
Πάντα δίπλα στο Σύλλογο και στο χωριό του, που στήριζε με όλες του τις δυνάμεις  με την πολυετή προσφορά του, μα το κύριο χαρακτηριστικό που τον διέκρινε ήταν η κάθε μέρα, η κάθε ώρα, η κάθε στιγμή που η καρδιά του ήταν παραδομένη άνευ όρων στην αγάπη που είχε για την Γενέτειρά του, τη Σκοτάνη.
Η κηδεία του εκλιπόντος θα γίνει την Δευτέρα 06.07.2020 και ώρα 14.30μ.μ. στον Ι. Ν. Αγ. Φανουρίου Δραπετσώνας και η ταφή στο Κοιμητήριο της Αναστάσεως.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Σκοταναίων εκφράζει τα Θερμά και ειλικρινή του Συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
Αγαπημένε Κώστα, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.... 
Καλό σου ταξίδι και είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσεις να βλέπεις την Σκοτάνη σου.... από κει ψηλά!!!
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΑΡΙΑΝΘΗ Γ.ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.