HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Λάκης Νασιώτης για Συνεταιρισμό Γυναικών: Θερμά Συγχαρητήρια αλλά και προειδοποιήσεις

Θερμά συγχαρητήρια και τις καλύτερες ευχές μου για διαρκή επιτυχία στο νεοεκλεγμενο Δ.Σ του Γυναικείου Συναιτερισμου Καλαβρύτων. Ελπιζ...

Θερμά συγχαρητήρια και τις καλύτερες ευχές μου για διαρκή επιτυχία στο νεοεκλεγμενο Δ.Σ του Γυναικείου Συναιτερισμου Καλαβρύτων.
Ελπιζω και εύχομαι να ευοδωθούν και να εκπληρωθούν στο ακέραιο όλες οι προσδοκίες που κατατέθηκαν σε αυτό το εγχείρημα.
Χθες το πρωί έλαβα στο γραφείο μου τις επιστολές παραίτησης 4 διακεκριμένων μελών του απερχόμενου Δ.Σ του Συναιτερισμου.Εκλεγμένων τακτικών και αναπληρωματικών μελών και στο νέο Δ.Σ Της Ηγουμένης Μοναχής Μαρκέλλας ( κατά κόσμον Αγγελική Γουρδουπη ) προέδρου του ΔΣ της Μοναχής Συγκλητικης (κατά κόσμον Τριανταφύλλη Δημητρόπουλου ) της κ Κουτσιουρη Γεωργίας και της κ Αθανασοπούλου Ιωάννας μελών του απερχόμενου Δ.Σ και εκλεγμένων και στο νέο Δ.Σ. Στις επιστολές παραίτησης τους αναφέρουν τους λόγους που τις οδήγησαν σε αυτή τους την ενεργεια.
Εγώ απλά θα ηθελα να τις ευχαριστήσω Δημόσια για την Τιμή που μου έκαναν να συμπορευτούμε μαζί όλο αυτό το διάστημα ( κοντά 1 χρόνο ) για να φτάσουμε στο σημερινό αποτέλεσμα.
Ήταν Τιμή μου να συνεργαστώ μαζί τους. Και επειδή εχω μάθει στη ζωή μου να σέβομαι και να τιμω τους ανθρώπους που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη και την φιλία τους να απευθύνω μια μια παρακληση- προειδοποίηση προς όλους αυτούς που χρησιμοποιωντας πρακτικές παλαιότερων χρόνων να πάψουν να παραπληροφορουν να διαβάλουν να συκοφαντούν να κατηγορούν αυτές τις γυναίκες, ποντάροντας μέσω της σπιλωσης της προσωπικότητας τους στην υποβάθμιση και ακύρωση της παραίτησης τους.
Μακριά τα χέρια από αυτές τις γυναίκες.
Εδωσαν όλο τους το είναι χρησιμοποίησαν όλη τους την ενέργεια πολλές φορές τσαλακωνοντας την προσωπικότητα τους για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο.
Αν ξανακουσω κάτι, οτιδήποτε, από οποιονδήποτε θα το αντιμετωπίσω όπως ξέρω εγώ.
Γιατι εγώ δεν είμαι Ηγουμένη Μοναχή να συγχωρώ και να πηγαίνω παρακάτω. Δεν είμαι άγιος. Και ξέρω να χτυπάω πολύ πιο βρώμικα και πολύ πιο άγρια από αυτούς. Η μόνη μας διαφορά θα είναι ότι εγώ θα χτυπήσω κατάφατσα και όχι πισώπλατα όπως αυτοί .
Θεόδωρος Κ Νασιώτης
Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.