Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με χιλιομετρική χρέωση από Σεπτέμβρη τα διόδια στην Ολυμπία Οδό

Την εφαρμογή της χιλιομετρικής χρέωσης από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, αλλά και την εγκατάσταση δύο νέων σταθμών φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχ...

Την εφαρμογή της χιλιομετρικής χρέωσης από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, αλλά και την εγκατάσταση δύο νέων σταθμών φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων στο Αίγιο και το Βέλο Κορινθίας μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, ανακοίνωσε ο Παναγιώτης Παπανικόλας, επικεφαλής της Vinci και της Ολυμπίας Οδού.
Ο κ. Παπανικόλας παρουσίασε μια σειρά από εφαρμογές και λειτουργίες που έχει υιοθετήσει η Ολυμπία Οδός για την παροχή των βέλτιστων υπηρεσιών στους χρήστες του αυτοκινητόδρομου.
Προανήγγειλε την εφαρμογή της χιλιομετρικής χρέωσης και ανέφερε ως παράδειγμα την μετακίνηση ενός χρήστη από τα Καλάβρυτα προς το Αίγιο. Ο οδηγός πληρώνει σήμερα 3,3 ευρώ στο σταθμό του Ελαιώνα.
«Με το υβριδικό θα πληρώνει 0,90 λεπτά» τόνισε ο Π. Παπανικόλας και επισήμανε ότι με αυτό τον τρόπο θα παρέχεται στους χρήστες ασφάλεια και οικονομία χρόνου ενώ δεν θα επιβαρύνεται το δευτερεύον οδικό δίκτυο. Το υβριδικό σύστημα της Ολυμπίας Οδού βασίζεται στη χιλιομετρική χρέωση με χρεοπίστωση, γίνεται αποκλειστικά μέσω πομποδέκτη OΛΥΜΠΙΑ-pass, με 26 σημεία επιστροφής χρημάτων και είναι ο μόνος αυτοκινητόδρομος που το προσφέρει.
Αναφερόμενος στην πανδημία μίλησε για την εφαρμογή των ανέπαφων συναλλαγών μέσω POS που εφάρμοσε η Ολυμπία Οδός σε όλες τις λωρίδες αυτόματων μηχανημάτων πληρωμής με δικά της έξοδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.