Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων - Τα θέματα

Στην 7η τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων, που θα γίνει στο Δημοτικό πέτρινο κτίριο στην κεντρική πλατεία ...

Στην 7η τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων, που θα γίνει στο Δημοτικό πέτρινο κτίριο στην κεντρική πλατεία (πλατεία Πετιμεζαίων) των Καλαβρύτων, την 31η του μηνός Ιουλίου του έτους 2020 ημέρα Παρασκευή και ώρα 12.00 μ. με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Περί τροποποίησης του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος του δήμου, οικον. έτους 2020.

2. Περί έγκρισης της εισηγητικής έκθεσης B ́ Τριμήνου υλοποίησης του προϋπολογισμού του Δήμου οικον. έτους 2020.

3. Περί αποδοχής και διάθεσης πίστωσης ποσού 22.500,00 € από κατανομή των ΚΑΠ έτους 2020, για επισκευή και συντήρηση σχολικών κτιρίων του Δήμου».

4. Περί έγκρισης των Απολογισμών οικον. έτους 2019 της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Καλαβρύτων.

5. Περί καθορισμού χώρων, όρων, τελών και ορισμού επιτροπής διεξαγωγής, κ.λ.π., της τριήμερης εμποροπανήγυρης Σεπτεμβρίου 2020 στα Τριπόταμα της Kοινότητας Ψωφίδας, Δημοτικής Ενότητας Αροανίας του Δήμου Καλαβρύτων.

6. Περί καθορισμού χώρου και τελών εμποροπανήγυρης Σεπτέμβρη 2020 στην πόλη των Καλαβρύτων, του Δήμου Καλαβρύτων.

7. Περί καθορισμού χώρου και τελών εμποροπανήγυρης Σεπτέμβρη 2020 στην πόλη της Κλειτορίας του Δήμου Καλαβρύτων.

8. Περί έγκρισης εφαρμογής των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (μονοδρομήσεις και σήμανση δημοτικών οδών, προσδιορισμός θέσεων στάθμευσης αυτοκινήτων κ.λ.π.) εν όψει των εν εξελίξει εκτελούμενων έργων των αναπλάσεων στα Καλάβρυτα) σύμφωνα με την από Ιούνιος 2017 μελέτη (ΜΗΛΙΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΖΕΡΒΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ο.Ε.) της κυκλοφοριακής οργάνωσης του Οικισμού των Καλαβρύτων.

9. Περί κατάρτισης Σχεδίου Κανονισμού Λειτουργίας ́Υδρευσης και Αποχέτευσης (του δικτύου που καταλήγει στο Βιολογικό Καθαρισμό [Β.Κ.], της πόλης των Καλαβρύτων.

10. Περί επιβολής παγίων τελών αποχέτευσης που καταλήγουν στον Βιολογικό Καθαρισμό, της Κοινότητας Καλαβρύτων, για το έτος 2021.

11. Περί τροποποίησης του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας του Κέντρου Κοινότητας Καλαβρύτων.

12. Περί δημιουργίας Κέντρου Δημιουργίας Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) στο Δήμο Καλαβρύτων.

13. Περί παραχώρησης της χρήσης (με εκμίσθωση) χώρου, στο Δημοτικό Κατάστημα Κλειτορίας, προς την Τράπεζα Πειραιώς για την εγκατάσταση συσκευής αυτόματων συναλλαγών (ΑΤΜ).

14. Περί ορισμού ενός (1) εκπροσώπου του Δήμου για τη συμμετοχή του ως μέλος στη συγκρότηση της επιτροπής για την παροχή εφάπαξ ειδικού βοηθήματος στήριξης καταναλωτών με χαμηλά εισοδήματα που έχουν αποσυνδεθεί με το δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών μέχρι 14-2-2018. (ΦΕΚ 474/14.2.2018)».

15. Περί συγκρότησης Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων.

16. Περί έγκρισης υπογραφής της Ευρωπαϊκής Χάρτας για την Ισότητα των Φύλων στις Τοπικές Κοινωνίες από το Δήμο Καλαβρύτων και ορισμού ενός εκπροσώπου του Δήμου και ενός υπηρεσιακού στελέχους γι’ αυτό το σκοπό.

17. Περί του από 11-02-2020 εγγράφου αιτήματος του Προέδρου του Δ.Σ. της Πολιτιστικής ́Ενωσης Αρμπουναίων, για δωρεάν παραχώρηση της χρήσης του δημοτικού κτιρίου «Πολιτιστικό Στέκι» στην Κοινότητα ́Αρμπουνα Δ.Ε. Κλειτορίας Δήμου Καλαβρύτων και του παλιού Δημοτικού Σχολείου για λειτουργία τους ως Πολιτιστικό Κέντρο - διεξαγωγή πολιτιστικών εκδηλώσεων και ως έδρα της ́Ενωσης, αντίστοιχα.

18. Περί του από 7-7-2020 εγγράφου αιτήματος της Προέδρου του Δ.Σ. του Συλλόγου Σειραίων « Η ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ» για παραχώρηση της χρήσης της αίθουσας του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Βασιλείου Σειρών που έχει παύσει να λειτουργεί ως σχολείο, για την διεξαγωγή πολιτιστικών εκδηλώσεων που προάγουν τα τοπικά συμφέροντα της Κοινότητας.

19. Περί παραχώρησης της χρήσης της αίθουσας του δημοτικού τουριστικού περιπτέρου επί της πλατείας Ζαϊμαίων των Καλαβρύτων, για το χρονικό διάστημα από 10 έως 25 Αυγούστου 2020, στην Ι.Μ. Καλαβρύτων & Αιγιαλείας και στον βιβλιοπώλη Καλαβρύτων κ. Φώτη Κουτσογιαννόπουλο, για την ταυτόχρονη παρουσίαση έκθεσης αγιογραφιών της Σχολής της Ι.Μ. και την παρουσίαση έκθεσης βιβλίου, αντίστοιχα.

20. Περί επικαιροποίησης της μετονομασίας της Κοινότητας Ρογών της Δημοτικής Ενότητας Καλαβρύτων του Δήμου Καλαβρύτων σε Κοινότητα Ρωγών, καθώς και του ομώνυμου οικισμού «Ρογοί,οι» σε οικισμό Ρωγοί, οι».

21. Περί του από 22-7-2020 εγγράφου αιτήματος του Προέδρου της Κοινότητας Λαγοβουνίου για την ολοκλήρωση — διαμόρφωση του δρόμου από την κεντρική εκκλησία Λαγοβουνίου έως τον επαρχιακό δρόμο Καλαβρύτων – Κλειτορίας, για λόγους πυροπροστασίας.

22. Περί εγγραφής του Δήμου Καλαβρύτων, ως συνδρομητής στις τοπικές εφημερίδες του Ν. Αχαΐας, «Πελοπόννησος» και «Γνώμη».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.