HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνελήφθη έγκλειστος φυλακών της Πάτρας για εισαγωγή ναρκωτικών σε σωφρονιστικό κατάστημα

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Μεταγωγών Δικαστηρίων Πατρών, ένας έγκλειστος φυλακών, για εισαγωγή ...

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Μεταγωγών Δικαστηρίων Πατρών, ένας έγκλειστος φυλακών, για εισαγωγή ναρκωτικών σε σωφρονιστικό κατάστημα, με τη μέθοδο της κατάποσης.
Πρόκειται για ένα αλλοδαπό άνδρα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για εισαγωγή ναρκωτικών σε σωφρονιστικό κατάστημα.
Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Μεταγωγών Δικαστηρίων Πατρών, μετήγαγαν τον αλλοδαπό άνδρα από σωφρονιστικό κατάστημα σε νοσηλευτικό ίδρυμα για ιατρικές εξετάσεις, όπου διαπιστώθηκε ότι μετέφερε, εσωτερικά του σώματός του διάφορες συσκευασίες.
Κατά την παραμονή του κρατούμενου, στο νοσοκομείο Πάτρας, απέβαλλε από τον οργανισμό του (18) συσκευασίες ναρκωτικών, με τη μορφή σφαιριδίων, που περιείχαν (7,7) γραμμάρια ηρωίνης και (4) συσκευασίες ναρκωτικών που περιείχαν (17) γραμμάρια κάνναβης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.