HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανησυχία στην Πάτρα για τα 8 κρούσματα κορωνοϊού

Ανησυχία  στην Πάτρα μετά τα 8 κρούσματα κορωναϊού που παρουσιάστηκαν. Τα τέσσερα άτομα νοσηλεύονται σήμερα στο Νοσοκομείο του Ρίου κα...

Ανησυχία στην Πάτρα μετά τα 8 κρούσματα κορωναϊού που παρουσιάστηκαν.
Τα τέσσερα άτομα νοσηλεύονται σήμερα στο Νοσοκομείο του Ρίου και άλλα τέσσερα άτομα, βρίσκονται σε κατ' οίκον περιορισμό, χωρίς σε αυτά να συμπεριλαμβάνεται η περίπτωση του τουρίστα που εντοπίστηκε με κορωνοϊό στο λιμάνι της αχαϊκής πρωτεύουσας. 
Όπως αναφέρει στο thebest.gr o καθηγητής λοιμωξιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών και νεοεκλεγείς Αντιπρύτανης Μάρκος Μαραγκός ο ιός έχει επιστρέψει, κυκλοφορεί στην πόλη και είναι απαραίτητο να τηρούμε τα μέτρα.
Ο κ. Μαραγκός εμφανίζεται ιδιαίτερα ανήσυχος και αναφέρει πως "έχουμε ήδη 8 κρούσματα και ακόμα δεν έχει τελειώσει η ιχνηλάτηση. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει θέμα στην περιοχή μας". Στη ΜΕΘ νοσηλεύεται ο 70χρονος και στον αρνητικό θάλαμο η σύζυγος του 70χρονου, ο 50χρονος και η κόρη του. 
Η κατάσταση της υγείας των νοσηλευομένων σε γενικές γραμμές είναι καλή και σοβαρότερα είναι ο 70χρονος, επισημαίνει. Ο καθηγητής τονίζει επίσης ότι σήμερα έγιναν τεστ σε εργαζόμενους της ΔΕΥΑΠ και σε ανθρώπους που ήρθαν σε επαφή με την φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Πατρών.
Από την πλευρά του ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης δηλώνει ότι αναμένονται τα αποτελέσματα των 80 τεστ από τους εργαζόμενους στη ΔΕΥΑΠ και υπογραμμίζει την ανάγκη να τηρούνται οι αποστάσεις και τα μέτρα που συνιστούν οι λοιμωξιολόγοι καθώς και την ανάγκη διατήρησης ψυχραιμίας.

1 σχόλιο

  1. Αλήθεια επέστρεψε ο ιός; Μήπως ήρθε μόνος του ; Πέταξε και ήρθε; Όχι βέβαια. Ήρθε παρέα με κάτι ηλίθιους που τους άφησαν κάποιοι άλλοι ηλίθιοι να φύγουν από την χώρα τους προφανώς χωρίς να τους ελέγξουν απλά για να μην τους έχουν εκεί και τους αφήνουν κάποιοι άλλοι ηλίθιοι να μείνουν εδώ που ήρθαν για τσάμπα διακοπές στην χώρα μας και να μας βγάλουν ξινό το καλοκαίρι μας. Αν δεν είχατε ανοίξει τα σύνορα σε χώρες που δεν έχουν καθαρίσει ακόμα από τον ιό δεν θα είχαμε τώρα αυτά τα κρούσματα. Πόσο μυαλό Θέλει; Έλεος πια. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ. ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΣΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ. ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.