HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ: Τουρνουά ποδοσφαίρου 6x6 «Ο Αρχαίος Κλείτωρ»

Στην εποχή του Κορωνοϊού… ξαφνικά… όλα αλλάζουν σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας, αλλά και τα πάντα αναστέλλονται στο χώρο του πολιτισμού....

Στην εποχή του Κορωνοϊού… ξαφνικά… όλα αλλάζουν σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας, αλλά και τα πάντα αναστέλλονται στο χώρο του πολιτισμού. Εκείνο όμως που δεν πρέπει να αφήσουμε να αλλάξει, είναι το γενικότερο νόημα του «ευ αγωνίζεσθαι». Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε την ποδοσφαιρική διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ των Καλαβρυτινών Συλλόγων και θα λάβει χώρα στο γήπεδο 5Χ5 στην Κάτω Κλειτορία, από την Δευτέρα 10 Αυγούστου έως την Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020. 
Το τουρνουά ποδοσφαίρου συνδιοργανώνεται, για πρώτη φορά, από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Κάτω και Άνω Κλειτορίας σε συνεργασία με τη «ΔΗ.Κ.ΕΚ- Σπήλαιο Λιμνών Καστριών» υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαβρύτων.  
Σκοπός και στόχος μας είναι η συμμετοχή των ομάδων, να γνωριστούμε μεταξύ μας και κυρίως η νεολαία μας, που είναι το μέλλον αυτού του τόπου. 
Κάθε ομάδα που θα συμμετάσχει θα πρέπει να είναι υπό την επίβλεψη των πολιτιστικού ή άλλου συλλόγου του κάθε χωριού. 
Ηλικία παικτών: 16-100 ετών. 
Παράλληλα με το τουρνουά ποδοσφαίρου των ενηλίκων θα γίνει προσπάθεια να πραγματοποιηθεί τουρνουά για τους μικρούς μας φίλους, ηλικίας 10-15 ετών, για να τους μπολιάσουμε με την αγάπη για τον αθλητισμό και να ενδυναμώσουμε τους δεσμούς τους με την ιδιαίτερη πατρίδα τους.  
Ανάλογα με τις συμμετοχές που θα δηλώσετε, θα τερματίσει αντίστοιχα και το τουρνουά. 
Ευελπιστούμε στην αγάπη και συμμετοχή σας…. και που ξέρετε όλοι μαζί…. μπορεί να καταφέρουμε «Να βάλουμε γκολ στον κορωναϊό». 
Δηλώσεις συμμετοχής έως 01 Αυγούστου 2020, στα τηλέφωνα: 6980234274 Σπήλιος Μπαλαφούτας, 6976699892 Βασιλική Παπουτσή.
Χορηγός επικοινωνίας: “ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ NEWS”


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.