Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μεγάλη πυρκαγιά στην περιοχή Νέδα Ηλείας - Εντοπίστηκε νεκρός 55χρονος

Μεγάλη πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή της Νέδα στη Φιγαλεία Ηλείας. Επί τόπου επιχειρούν επίγεια κι εναέρια μέσα της πυροσβεστικής....

Μεγάλη πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή της Νέδα στη Φιγαλεία Ηλείας. Επί τόπου επιχειρούν επίγεια κι εναέρια μέσα της πυροσβεστικής. 

Έναν νεκρό άντρα έχουν εντοπίσει οι πυροσβέστες που έφτασαν πρώτοι στην φωτιά στην Φιγαλεία (Παύλιτσα), σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr.
Ο άτυχος άντρας σύμφωνα με πληροφορίες μόλις πληροφορήθηκε για τη φωτιά στην περιοχή έσπευσε προς το σημείο καθώς εκεί υπήρχαν άλογα συγγενικού του προσώπου.
Δεν έχει διευκρίνιστει αν υπέστη ανακοπή ή τον χτύπησε κάποιο άλογο. Εκτιμάται πως ο θάνατος του οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Πρόκειται για τον Ζ.Κ..
Στο μέτωπο της φωτιάς βρίσκονται 29 πυροσβέστες με 11 οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, ενώ ένα αεροπλάνο πραγματοποιεί ρίψεις νερού.Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυρκαγιά έχει λάβει διαστάσεις και καίει έκταση με πουρνάρια.
(φωτο αρχείου)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.