Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δέκα (10) τα κρούσματα κορωνοϊού στην Πάτρα

Σε 10 ανέρχονται ως τώρα στην Πάτρα τα κρούσματα κορωνοϊού, ενώ τ έσσερις είναι οι νοσηλευόμενοι στο νοσοκομείο του Ρίου και σήμερα μετά...

Σε 10 ανέρχονται ως τώρα στην Πάτρα τα κρούσματα κορωνοϊού, ενώ τέσσερις είναι οι νοσηλευόμενοι στο νοσοκομείο του Ρίου και σήμερα μετά τη διενέργεια εξετάσεων.
Όπως αναφέρει στο thebest.gr ο καθηγητής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών και μέλος της Εθνικής Επιτροπής για τον Covid - 19 Χαραλαμπος Γώγος, συνεχίζονται οι ιχνηλατήσεις ενώ πολλοί προσέρχονται μόνοι τους για τη διενέργεια τεστ και αναμένονται τα αποτελέσματα. "Θα ολοκληρώσουμε τις ιχνηλατήσεις σύντομα" επισημαίνει ο κ. Γώγος και προσθέτει πως "πρέπει να υπάρχει μεγάλη εγρήγορση. Ο ιός αυτός είναι επικίνδυνος γιατί εύκολα μπορεί να δημιουργήσει εξάρσεις και σε τοπικό και σε πανελλήνιο επίπεδο, ειδικά τώρα που έχουμε κρούσματα στην κοινότητα αδιευκρίνιστα, τα λεγόμενα ορφανά, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικά και να τηρούμε τα τρία βασικά μέτρα. Αν τα τηρήσουμε σωστά θα μπορέσουμε να διακόψουμε αυτή τη διασπορά και να ελέγξουμε την κατάσταση  ενόψει και της έναρξης της χειμερινής περιόδου, μετά από ένα μήνα".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.