Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το Πρόγραμμα επίσκεψης της κας Γιάννας Αγγελοπούλου στα Καλάβρυτα

Στα Καλάβρυτα θα βρεθεί την Δευτέρα 15 Ιουνίου, η επικεφαλής της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» κα Γιάννα Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη, όπου θα έχε...

Στα Καλάβρυτα θα βρεθεί την Δευτέρα 15 Ιουνίου, η επικεφαλής της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» κα Γιάννα Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη, όπου θα έχει μια σειρά επαφών με την δημοτική αρχή, ενόψει των εορτασμών των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση. 
Η Πρόεδρος της Επιτροπής, κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη, θα συνοδεύεται από τον κύριο Πασχάλη Κιτρομηλίδη και τον κύριο Νικόλαο Κανελλόπουλο, μέλη της Ολομέλειας της Επιτροπής «Ελλάδα 2021».

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
12:30: Υποδοχή της Προέδρου στο Δημαρχείο από τον Δήμαρχο, κύριο Αθανάσιο Παπαδόπουλο. Θα βρίσκεται και ο κύριος Ανδρέας Φίλιας, Εντεταλμένος Σύμβουλος Βοηθός Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας.  Θα προσφερθεί στην Πρόεδρο καλάθι με τοπικά παραδοσιακά προϊόντα καθώς και το γλυπτό της πονεμένης μάνας, έμβλημα του Δήμου Καλαβρύτων.  Η Πρόεδρος θα ενημερωθεί από τον συνεργάτη του Δημάρχου, κ. Αλέξη Γουρζέλα, για το τηλεσκόπιο Αρίσταρχος, που βρίσκεται στο Αστεροσκοπείο Χελμού. Θα υπάρχει η δυνατότητα, μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, να δει η Πρόεδρος εικόνα του γαλαξία που λαμβάνει το τηλεσκόπιο. 
12:50: Αναχώρηση για τον Τόπο Θυσίας. Η Πρόεδρος θα καταθέσει λουλούδια στον Σταυρό.
13:05: Αναχώρηση για Ιερά Μονή Αγίας Λαύρας. Ξενάγηση από τον Άγιο Ηγούμενο στον Ιερό Ναό, στο Μουσείο με τα κειμήλια και το Λάβαρο της Επανάστασης. Κέρασμα στο Αρχονταρίκιον . Ξενάγηση στον Ιστορικό Ναό.
13:45: Αναχώρηση για το Μνημείο Ηρώων Αγωνιστών του 1821. Θα ενημερωθεί η Πρόεδρος σχετικά με την πρόταση του Δήμου, να κατασκευαστεί, δηλαδή, ένα θέατρο 3.000 ατόμων γύρω από το Μνημείο και να πραγματοποιηθεί συναυλία εκεί τον Αύγουστο του 2021. 
14:10: Αναχώρηση για το Μουσείο Ολοκαυτώματος στο κέντρο της πόλης. Την υποδέχεται και την ξεναγεί ο ιστορικός, κ. Σάββας Καζάνη.
14:30: Άφιξη στο «Πέτρινο» με τα πόδια. Η Πρόεδρος θα συζητήσει με τους εκπροσώπους των Δημοτικών Παρατάξεων και εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων (ως 15 άτομα).
15:15:  Δηλώσεις στους δημοσιογράφους.
15:30:  Θα προσφερθεί κέρασμα στον ίδιο χώρο.
15:45: Αποχαιρετισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.