HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τα θέματα: Χιονοδρομικό και Πολιτιστικό θέτει στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Σπύρος Θεοχάρης

Με επιστολή του προς τον Πρόεδρο ου Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων, ο Δημοτικός Σύμβουλος Καλαβρύτων και επικεφαλής του συνδυασμού ΑΝΑΣ...

Με επιστολή του προς τον Πρόεδρο ου Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων, ο Δημοτικός Σύμβουλος Καλαβρύτων και επικεφαλής του συνδυασμού ΑΝΑΣΑ, Σπύρος Θεοχάρης θέτει ως θέματα στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο δύο επίκαιρα θέματα:
1. Ενημέρωση του σώματος για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την πορεία της επένδυσης στο Χιονοδρομικό μας κέντρο μετά την απόρριψη της ένστασης επί της απόφασης του Ελεγκτικού Συνεδρίου που μπλόκαρε την εξέλιξη του πρώτου διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια των μηχανημάτων με ότι αυτό συνεπάγεται για την υλοποίηση ολόκληρου του έργου ! 
2. Ενημέρωση του σώματος σχετικά με την πορεία ολοκλήρωσης παραλαβής και χρήσεων του νέου πολιτιστικού κέντρου της πόλης των Καλαβρύτων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.