HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Διεκδίκηση και Διοργάνωση Μεγάλων Αγώνων Αυτοκινήτου με πρωτοβουλία ΓΓΑ

Τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, επισκέφθηκαν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος, Επα...

Τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, επισκέφθηκαν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος, Επαμεινώνδας Φατούρος και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου, Μάριος Ηλιόπουλος.
Στη συνάντηση με τους επικεφαλής των ΟΜΑΕ και ΣΟΑΑ συζητήθηκαν η οργάνωση και προετοιμασία των επόμενων βημάτων και η συνεργασία στο πλαίσιο της Οργανωτικής Επιτροπής για τη «Διεκδίκηση και Διοργάνωση Μεγάλων Αγώνων Αυτοκινήτου», η οποία ανακοινώθηκε ως πρωτοβουλία της ΓΓΑ την προηγούμενη εβδομάδα, για την επανεκκίνηση του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη χώρα μας.
Η Ελλάδα αποτελεί έναν γνώριμο και φιλόξενο προορισμό για ομάδες - κατασκευαστές και οδηγούς, ενώ και η αποτελεσματική διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού την καθιστά έναν ελκυστικό προορισμό για μεγάλες διοργανώσεις Motorsport.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.