HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σε ματς θρίλερ με τον Άρη η ΑΕΚ στον τελικό (Στιγμιότυπα)

Ήταν ένα από τα πιο εντυπωσιακά ματς της χρονιάς. Με τις εναλλαγές συναισθημάτων να αποδεικνύουν πως αυτά γίνονται ΜΟΝΟ στο ποδόσφαιρο. Μια ...

Ήταν ένα από τα πιο εντυπωσιακά ματς της χρονιάς. Με τις εναλλαγές συναισθημάτων να αποδεικνύουν πως αυτά γίνονται ΜΟΝΟ στο ποδόσφαιρο. Μια ΑΕΚ που στο πρώτο ημίχρονο κυριάρχησε. Ένας Άρης τυχερός, που δεν έμεινε πίσω στο σκορ. Που έκανε δύο τελικές στο δεύτερο μέρος. Και που οι δύο έγιναν γκολ. Το δεύτερο στο 93′. Όταν διαμορφωνόταν το 2-0 από τον Ντιγκινί, η κίτρινη πλευρά της Θεσσαλονίκης γιόρταζε την πρόκριση στον τελικό. Υπολόγιζαν χωρίς τον Μάρκο Λιβάγια.
Δευτερόλεπτα πριν ο χρόνος εκπνεύσει, ο Λιβάγια ήταν – ξανά – εκεί. Ο Κροάτης στο 96′ κατάφερε να μειώσει σε 2-1 και να στείλει το ματς στην παράταση. Φιλί ζωής στην ΑΕΚ. Που έγινε… σφραγίδα πρόκρισης στην παράταση, όταν ο ίδιος παίκτης διαμόρφωνε το τελικό 2-2 και έστελνε οριστικά και αμετάκλητα την ΑΕΚ στον τελικό Κυπέλλου. Για πέμπτη σερί φορά μάλιστα. Αριθμός ρεκόρ από τότε που το ποδόσφαιρο έγινε επαγγελματικό.
Άρης (Μίχαελ Ένινγκ): Κουέστα, Κόρχουτ, Δεληζήσης, Ρόουζ, Σάσα, Ματίγια, Τόνσο (96’ Μαρτίνες), Γκάμα (89’ Ντιγκινί), Φετφατζίδης (78’ Μπα), Λάρσον (49’ Μανσίνι), Ιντέγε.
ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Μπάρκας, Λόπες (64’ Χουλτ), Μπακάκης (46’ Παουλίνιο), Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Κρίστισιτς (73’ Αραούχο), Σιμόες, Μάνταλος, Λιβάγια (110’ Σιμάνσκι), Βέρντε (65’ Αλμπάνης), Ολιβέιρα.
δείτε αναλυτικά στο to10.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.