HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνάντηση Χρυσοχοΐδη - Παπαδόπουλου και όλα όσα συζητήθηκαν για τον Δήμο Καλαβρύτων

Την Πάτρα επισκέφθηκε σήμερα Σάββατο 13 Ιουνίου, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίο είχε σειρά συσκέψεων για...

Την Πάτρα επισκέφθηκε σήμερα Σάββατο 13 Ιουνίου, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίο είχε σειρά συσκέψεων για ζητήματα αρμοδιότητας του υπουργείου.
Ακολούθησαν συναντήσεις με τον Περιφερειάρχη και τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, τους Βουλευτές όλων των κομμάτων και τους δημάρχους Καλαβρύτων, Πατρέων, Δυτικής Αχαΐας και Ερυμάνθου. Σε όλες τις συναντήσεις ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη συνοδευόταν από τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ, Αντιστράτηγο Μιχάλη Καραμαλάκη.

Τι συζήτησε με τον Δήμαρχο Καλαβρύτων
Ο κ. Παπαδόπουλος, στην συνάντησή του με τον κ. Χρυσοχοΐδη, η οποία έγινε σε εξαιρετικά φιλικό κλίμα, αφού και οι δύο έχουν βρεθεί στο παρελθόν, στα ίδια έδρανα της Βουλής,  αναφέρθηκε με την διπλή ιδιότητά του και ως Δήμαρχος Καλαβρύτων αλλά και ως Πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας θέτοντας στον Υπουργό την ανάγκη στήριξης των Υπηρεσιών Αστυνομίας και Πυροσβεστικής στους Δήμους της Δυτικής Ελλάδας και την απαραίτητη ενίσχυσή τους με οχήματα και εξοπλισμό που απαιτείται για την τέλεση των απαιτητικών καθηκόντων τους, αλλά και για την ενίσχυση των τμημάτων με ανθρώπινο δυναμικό.
Για τα Καλάβρυτα, ο κ. Παπαδόπουλος, έκανε αναφορά για το Α.Τ.Κλειτορίας, τον κομβικό ρόλο, που επιτελεί και την ανάγκη στήριξής του, τονίζοντας οτι, η κατα καιρούς παραφιλολογία για το κλείσιμο του, θα πρέπει οριστικά να τελειώσει, αποσπώντας την διαβεβαίωση του Υπουργού, οτι δεν υφίσταται τέτοιο ζήτημα. 
Ο κ. Παπαδόπουλος, επισήμανε, την αγαστή συνεργασία, Δήμου αλλά και κοινωνίας, με τις Υπηρεσίες Αστυνομίας και Πυροσβεστικής Καλαβρύτων, την εξαιρετική και αποτελεσματική δουλειά που κάνουν, έχοντας διατηρήσει σε χαμηλούς δείκτες την εγκληματικότητα και σε υψηλούς δείκτες την προστασία του πολίτη και το φυσικό πλούτο των Καλαβρύτων.
Αυτό που ζήτησε ο κ. Παπαδόπουλος είναι, να υπάρχουν άμεσες πιστώσεις ώστε να προσχωρήσουν οι διανοίξεις των δασικών δρόμων και  η ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου με απαραίτητα κονδύλια ώστε να μπορεί να εκσυγχρονιστεί και να παρέχει υπηρεσίες συνυφασμένες με τις απαιτήσεις των καιρών, της ιδιαίτερης μορφολογίας των Καλαβρύτων αλλά κυρίως την διαφύλαξη του φυσικού πλούτου και των μνημείων, ιστορικών και θρησκευτικών που υπάρχουν στον τόπο μας.
Ο κ. Χρυσοχοΐδης, άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή την τοποθέτηση και τις επισημάνσεις του κ. Παπαδόπουλου, διαβεβαιώνοντας, οτι πρόθεση του Υπουργείου, είναι να δοθούν, άμεσα λύσεις στα αιτήματα των τοπικών κοινωνιών με γνώμονα τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες που υπάρχουν.
ρεπορτάζ για το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS
Νίκος Κυριαζής      
         

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.