Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έφυγε ο τέως δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής - Συλλυπητήρια από Σύλλογο Κερτεζιτών "ο Στριφτόμπολας"

Απεβίωσε σήμερα το απόγευμα, ο τέως δήμαρχος της Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής. Η είδηση της πρόωρης απώλειας του τέως δημάρχου (2014-2019...

Απεβίωσε σήμερα το απόγευμα, ο τέως δήμαρχος της Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής.
Η είδηση της πρόωρης απώλειας του τέως δημάρχου (2014-2019), του ανθρώπου της Αυτοδιοίκησης και του πρώην προέδρου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, συγκίνησε άπαντες.
Ο επικεφαλής του συνδυασμού "Τρίπολη, Πρωτεύουσα του Μοριά", αντιμετώπισε τους τελευταίους μήνες, σοβαρό πρόβλημα υγείας και έδωσε μεγάλη μάχη.
Αναμένονται τις επόμενες ώρες οι σχετικές ανακοινώσεις.
Ο Δημήτρης Παυλής είχε αναπτύξει ιδιαίτερες σχέσεις με τα Καλάβρυτα και κυρίως με την Κέρτεζη όπου την επισκέφθηκε ως Δήμαρχος το 2018 (6 Μαΐου) στη λαμπρή εκδήλωση προς τιμήν του ήρωα αγωνιστή του 1821 Αναγνώστη Στριφτόμπολα, όπου και ήταν κεντρικός ομιλητής, την Κυριακή. 
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κερτεζιτών "ο Στριφτόμπολας" σε ανακοίνωσή του εκφράζει τα θερμά συλληπτήρια στους οικείους του, τονίζοντας την μεγάλη προσφορά του εκλιπόντος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.