Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία η περιφερειακή παράταξη Δυτική Ελλάδα-Δικαίωμα στην Πρόοδο

Ενημερωτική συνάντηση με τη Διοίκηση του Πυροσβεστικού Σώματος είχε η παράταξη Δυτική Ελλάδα-Δικαίωμα στην Πρόοδο. Ο τ. Περιφερειάρχης Α...

Ενημερωτική συνάντηση με τη Διοίκηση του Πυροσβεστικού Σώματος είχε η παράταξη Δυτική Ελλάδα-Δικαίωμα στην Πρόοδο. Ο τ. Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας συνοδευόμενος από το συντονιστή Αχαΐας, Δημήτρη Δριβήλα, και το συντονιστή Πολιτικής Προστασίας, Κώστα Κόντη, ενημερώθηκαν από το Συντονιστή Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων, Γιάννη Πετρούτσο, τον Περιφερειακό Διοικητή Δυτικής Ελλάδας, Νίκο Ρουμελιώτη, και το Διοικητή Νομού Αχαΐας, Ανδρέα Στεμπίλη, για το πρόσφατο νομοθετικό πλαίσιο αλλά και για τη στελέχωση της Υπηρεσίας με πρόσθετο εποχιακό προσωπικό.

Ο Απόστολος Κατσιφάρας εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση της παράταξης στο έργο και την προσπάθεια των υπηρεσιών και του προσωπικού για τη νέα αντιπυρική περίοδο καθώς και την ικανοποίηση των στελεχών της για τη δικαίωση της επιλογής να προτάξει ως έργο η προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή, την καθολική ανανέωση του στόλου και των μέσων του Πυροσβεστικού Σώματος, ώστε να μπορεί να επιτελεί το έργο του με ακόμα καλύτερη αποδοτικότητα σε όλη την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
  
Η προσθήκη 28 νέων οχημάτων με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και μέσα έτοιμα να μπουν στη μάχη της αντιπυρικής περιόδου αποτελεί τη μεγαλύτερη παρέμβαση στην Ελλάδα και είμαστε, ιδιαίτερα, υπερήφανοι που και εμείς από τη μεριά μας κάναμε ότι ήταν δυνατό με γνώμονα την καλύτερη αξιοποίηση των πόρων της Περιφέρειας για την προστασία του Περιβάλλοντος, των σπάνιων οικοσυστημάτων που υπάρχουν στην περιοχή, της ίδιας της ζωής.

Η παράταξη μας εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.