HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στα Καλάβρυτα ο Αχαιός Βουλευτής Άγγελος Τσιγκρής

Ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής, την Τρίτη 2 Ιουνίου επισκέφτηκε τα Καλάβρυτα.  Ο Αχαιός βουλευτής επισκέφθηκε τη...

Ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής, την Τρίτη 2 Ιουνίου επισκέφτηκε τα Καλάβρυτα. 
Ο Αχαιός βουλευτής επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαβρύτων, το Αστυνομικό τμήμα ενώ στη συνέχεια, περπάτησε στο εμπορικό κέντρο των Καλαβρύτων και συζήτησε με εμπόρους, καταστηματάρχες, επαγγελματίες και πολλούς πολίτες. Ο κ. Τσιγκρής, άκουσε τις ανησυχίες, τους προβληματισμούς, τις ιδέες και τις προτάσεις τους, με σκοπό να τα μεταφέρει στα αρμόδια υπουργεία, προκειμένου να επουλωθούν το συντομότερο δυνατό οι οικονομικές πληγές που δημιούργησε η πανδημία και να χρησιμοποιηθεί κάθε διαθέσιμος δημοσιονομικός πόρος για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, του εμπορίου και της εργασίας.
Ακολούθησε επίσκεψη στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων, στην εφημερίδα "Ωρα των Καλαβρύτων" και έπειτα συνάντηση με το Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Παπαδόπουλο.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.