HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Φωτήλας: Χρειαζόμαστε καλά δημόσια Πρότυπα και Πειραματικά σχολεία

«Η Νέα Δημοκρατία - σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ που θεωρεί τη λειτουργία των Πρότυπων Σχολείων καρκίνωμα - υποστηρίζει ότι πρέπει να ιδρυθ...

«Η Νέα Δημοκρατία - σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ που θεωρεί τη λειτουργία των Πρότυπων Σχολείων καρκίνωμα - υποστηρίζει ότι πρέπει να ιδρυθούν περισσότερα δημόσια Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία στη χώρα μας για να έχουν όλο και περισσότερα παιδιά τις ίδιες δυνατότητες με τα παιδιά που οι γονείς τους μπορούν να τα στείλουν στα καλά ιδιωτικά σχολεία» επισήμανε κατά την ομιλία του στην ολομέλεια της βουλής ο κ. Ιάσονας Φωτήλας, βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας. 
Ο κ. Φωτήλας επισήμανε ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που είναι κάθετα αντίθετοι στα Πρότυπα Σχολεία, γιατί δήθεν η λειτουργία τους είναι όπως των ιδιωτικών σχολείων, δεν διαφωνούν τόσο με την κ. Κεραμέως ή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά διαφωνούν με μεγάλη μερίδα από το ίδιο τους το κόμμα - με πρώτο τον ίδιο τον πρόεδρό τους! Διότι ο κ. Τσίπρας στέλνει τα παιδιά του σε ιδιωτικά ξένα καλά σχολεία, που παρουσιάζουν μεγάλο βαθμό επιτυχίας στα ανώτατα ιδρύματα! Και τα στέλνει, γιατί επιθυμεί το καλύτερο για τα παιδιά του. Αυτό λοιπόν κάνει το νομοσχέδιο της κ. Κεραμέως: βελτιώνει τη λειτουργία όλων των δημόσιων σχολείων με νέες δεξιότητες και αναβαθμίζει και επεκτείνει τον θεσμό των Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων. Θα ακολουθήσουν και άλλες βελτιώσεις όπως για παράδειγμα στην Τεχνική Εκπαίδευση. 
Τέλος, δημιουργούνται αυτοδύναμα, αυτόνομα και εξωστρεφή πανεπιστήμια και τεχνολογικά ιδρύματα, άμεσα συνδεδεμένα με την αγορά εργασίας, που να έχουν τη δυνατότητα να ιδρύσουν μόνα τους ξενόγλωσσα προπτυχιακά προγράμματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.