HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνάντηση του Γιάννη Καρβέλη με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ Νίκο Παπαευσταθίου

Ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ Νίκος Παπαευσταθίου επισκέφθηκε την Τρίτη 23 Ιουνίου 2020 την 6η Υγειονομική περιφέρεια και είχε συνάντηση με τον ...

Ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ Νίκος Παπαευσταθίου επισκέφθηκε την Τρίτη 23 Ιουνίου 2020 την 6η Υγειονομική περιφέρεια και είχε συνάντηση με τον Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννη Καρβέλη, όπου και συζήτησαν ζητήματα κοινής δράσης των δύο φορέων. Γνώμονα της εν λόγω συνεργασίας αποτελεί η άμεση εξυπηρέτηση κάθε περιστατικού, που διακομίζεται προς τις Νοσηλευτικές
Μονάδες αρμοδιότητας 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας.
Στόχος όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, είναι η επείγουσα προνοσοκομειακή φροντίδα και η κατάρτιση ενός νέου πλάνου για την αντιμετώπιση των περιστατικών για όλη την περιοχή που καλύπτει η 3η Περιφέρεια του ΕΚΑΒ (Δυτική Ελλάδα και Ιόνια Νησιά). Στη συζήτηση συμμετείχαν και η Διευθύντρια του τοπικού παραρτήματος του ΕΚΑΒ, Γκέλυ Κανελλοπούλου αλλά και εκπρόσωποι των πληρωμάτων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, στο πλαίσιο της συνάντησης, παραδόθηκε, και πλέον ανήκει στη δύναμη του ΕΚΑΒ Πάτρας, μία δίκυκλη μηχανή ταχείας ανταπόκρισης σοβαρών περιστατικών, ενώ τιμήθηκε και ο δωρητής της μοτοσικλέτας κ. Διονύσης Πλέσσας.
Ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Γιάννης Καρβέλης δήλωσε μετά το τέλος της συνάντησης ότι το επόμενο διάστημα η 6η Υγειονομική Περιφέρεια θα ενισχυθεί με είκοσι (20) καινούρια ασθενοφόρα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου και δέκα (10) ασθενοφόρα για την Περιφέρεια Ηπείρου και Ιονίων Νήσων.
Μάλιστα, όπως δήλωσε, η όλη διαδικασία βρίσκεται στο στάδιο του διαγωνισμού. Επίσης ο Διοικητής ανέφερε ότι η 6η Υ.ΠΕ σύντομα θα αποκτήσει και μία (1) μοτοσυκλέτα άμεσης ανταπόκρισης, η οποία θα ενισχύσει περαιτέρω την υγειονομική κάλυψη της Πάτρας. Όλα τα ανωτέρω θα βρίσκονται σε πλήρη διασύνδεση με το πρόγραμμα δράσης του ΕΚΑΒ. Τέλος ο κ. Γιάννης Καρβέλης εξήρε την γόνιμη και αποτελεσματική συνεργασία που είχε με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ Νίκο Παπαευσταθίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.