HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σε λειτουργία η Εφαρμογή Καταγραφής - αντιμετώπισης προβλημάτων Δήμου Καλαβρύτων – Προτάσεις για βελτίωση του Δήμου και των τοπικών κοινοτήτων

Ο Δήμος Καλαβρύτων ενημερώνει τους δημότες του, πως από σήμερα Τρίτη 25/06/2020 είναι διαθέσιμη η εφαρμογή καταγραφής και αντιμετώπισης ...

Ο Δήμος Καλαβρύτων ενημερώνει τους δημότες του, πως από σήμερα Τρίτη 25/06/2020 είναι διαθέσιμη η εφαρμογή καταγραφής και αντιμετώπισης των προβλημάτων που προκύπτουν ανά τοπική κοινότητα. Η πρόσβαση στην εφαρμογή γίνεται,  πληκτρολογώντας στον υπολογιστή σας τον παρακάτω σύνδεσμο:
Για να μπορέσει ο πολίτης να καταχωρήσει ένα αίτημα θα πρέπει να διαθέτει λογαριασμό. Η σύνδεση στην εφαρμογή γίνεται πρώτα με εγγραφή πατώντας στο σχετικό menu. Για να εγγραφεί ο πολίτης θα πρέπει να διαθέτει ένα έγκυρο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email). Στο email αυτό θα έρχονται οδηγίες κατά τη διαδικασία εγγραφής αλλά και ενημερώσεις σχετικά με τη πορεία των αιτημάτων. 
Μέσω της υπηρεσίας αυτής οι δημότες έχουν τη δυνατότητα να αιτηθούν εξ αποστάσεως βοήθεια – επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος προκύπτει στη περιοχή τους. Οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου ενημερώνονται άμεσα και προωθούν την άμεση αποκατάσταση του προβλήματος στους αρμοδίους του Δήμου. 
Επιπλέον οι πολίτες ακολουθώντας την ίδια διαδικασία μπορούν να προτείνουν δράσεις η και έργα βελτίωσης του τόπου τους επιλέγοντας στο σχετικό menu την κατηγορία «προτάσεις βελτίωσης»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.