HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ: Σοκαριστική καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση σκυλίτσας από 85χρονο!

Σε μια σοκαριστική καταγγελία προχωρά μέσω Facebook ο Φιλοζωϊκός Σύλλογος Αιγιαλείας "Τα φιλαράκια", που ούτε λίγο ούτε πολύ ...

Σε μια σοκαριστική καταγγελία προχωρά μέσω Facebook ο Φιλοζωϊκός Σύλλογος Αιγιαλείας "Τα φιλαράκια", που ούτε λίγο ούτε πολύ γνωστοποιεί την κακοποίηση μιας νεαρής σκυλίτσας από έναν 85χρονο, περιστατικό το οποίο όπως αναφέρουν πληροφορίες συνέβη πριν λίγες μέρες σε χωριό της Δυτικής Αιγιάλειας.

Στην ανάρτησή τους, τα μέλη του Φιλοζωϊκού Συλλόγου τονίζουν πως η πράξη συνέβη σε δημόσιο μέρος και υπήρχαν και μάρτυρες αλλά μόνο ένας προχώρησε ανώνυμα σε καταγγελία γιατί δεν επιθυμεί να εμπλακεί. Το σκυλάκι που ονομάζεται Μίλβα μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο, όπως σημειώνεται υπάρχει και ιατρική γνωμάτευση που πιστοποιεί την κακοποίηση και ο Φιλοζωϊκός προχωρά νομικά το θέμα, έχοντας δώσει την υπόθεση σε δικηγόρο. Καλεί, εξάλλου, όσους γνωρίζουν κάτι για το περιστατικό να μην εθελοτυφλούν και να μιλήσουν.

Το σκυλάκι ήδη φιλοξενείται και αναζητείται οικογένεια που θα το υιοθετήσει. Τηλέφωνο για πληροφορίες 26960 32320.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.