HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΛΙΦΩΝΙΟ: 43χρονος έπειτα από διαπληκτισμό τραυμάτισε 90χρονο

Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, χθες Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020, 43χρονος, επιτέθηκε και τραυμάτισε 90χρονο στο Καλλιφώνιο Καλαβρύτων. Απ...

Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, χθες Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020, 43χρονος, επιτέθηκε και τραυμάτισε 90χρονο στο Καλλιφώνιο Καλαβρύτων. Αποτέλεσμα ήταν ο τραυματισμός του ηλικιωμένου και η σύλληψη, του 43χρονου από αστυνομικούς του Α.Τ. Καλαβρύτων με την κατηγορία της απλής σωματικής βλάβης και εξύβρισης.
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες του kalavrytanews.com, χθες το απόγευμα στο Καλλιφώνιο, ο 43χρονος δράστης, επιτέθηκε φραστικά στον 90χρονο και στην συνέχεια, σύμφωνα με την αστυνομία,  με δοχείο αποθήκευσης γάλακτος του προκάλεσε σωματικές βλάβες. 
Ο 90χρονος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου με τραύμα στο κεφάλι όπου και νοσηλεύεται χωρίς να διατρέχει άμεσο κίνδυνο για την ζωή του.
Ο 43χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαβρύτων με την αυτόφωρη διαδικασία. Την προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καλαβρύτων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.