HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κλειτορίας για την απώλεια του Ανδρέα Δημόπουλου

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Κλειτορίας εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια του αξιόλογου συμπολίτη και εκλεκτού μέλους του...

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Κλειτορίας εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια του αξιόλογου συμπολίτη και εκλεκτού μέλους του Συλλόγου μας, Ανδρέα Δημόπουλου.

Ο Ανδρέας Δημόπουλος, υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση και διετέλεσε Δήμαρχος Κλειτορίας για δύο τετραετίες, με ανιδιοτέλεια και αυταπάρνηση, βλέποντας πάντα πέρα και πάνω από το χρόνο και φροντίζοντας για το μέλλον του τόπου. Άνθρωπος δραστήριος, με αρχές και αξίες και μεγάλη προσφορά στην τοπική κοινωνία απέδειξε με τις πράξεις και τη στάση του την αγάπη του για τον τόπο μας.

Η μνήμη του θα μείνει ζωντανή μέσα από το παράδειγμα της ζωής του και το πολύτιμο για την περιοχή έργο του.

Το Δ.Σ. εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του για την πρόωρη αυτή απώλεια. Ευχόμαστε ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του εκεί που βρίσκεται η κατοικία των ευφραινομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.